Radioring 2007In 2006 won de Soulshow een Gouden Harp en in 2007 won Ferry Maat een Marconi award. Duidelijk een teken dat Ferry maat met zijn Soulshow in Nederland een grote invloed gehad hebben.

Zou het mogelijk zijn om hier een derde prijs aan toe te voegen? Binnenkort wordt bekend gemaakt wie de Radioringen 2007 gaan winnen. De Gouden RadioRing wordt in 2007 voor de tweede maal uitgereikt. Het bijzondere aan deze prijs is dat het de eerste en enige publieksprijs voor de radio is.

Is het mogelijk dat Ferry Maat met Soulshow een ring in de wacht sleept? Dat is dus afhankelijk van het publiek. Op radioring2007.televizierring.nl kan gestemd worden op diverse programma's en presentatoren. Wil je stemmen op de Soulshow dan kan je ook direct hier klikken. Ferry Maat staat niet in het lijstje presentatoren maar daar kan je door invullen van zijn naam toch op stemmen.

De eerste stemronde loopt nog tot en met 1 oktober waarna een week later alle genomineerden bekend worden gemaakt. Via een tweede stemronde 24 uur voor de uitreiking wordt dan de winnaar van de Gouden Radioring 2007 voor beste radioprogramma bepaald.

De uitreiking van de diverse ringen vind plaats op vrijdag 26 oktober in AVRO Schiffers.fm op Radio 2, van 14.00 tot 17.00 uur. De uitreiking is live te zien en te horen via de website www.radioring.nl.