Download nog maar beperkt beschikbaar

Zoals diverse van jullie al hadden gemerkt hebben we sinds kort moeten besluiten om de hoeveelheid direct beschikbare downloads drastisch te beperken.
Omdat de diverse bestanden masaal gedownload worden zijn we uit kosten oogpunt gelimiteerd in onze keuze wat betreft server schijf ruimte. Op dit moment is er nog maar een beperkte hoeveelheid ruimte beschikbaar om bestanden te plaatsen. Hier moeten we dus met beleid mee omgaan.
Na overleg hebben we besloten om de reguliere (Veronica) Soulshow uitzendingen nog maar beperkt online te zetten. Op het moment dat een bestand op de site gezet beschikbaar komt zal deze 4 weken ter download beschikbaar blijven. Na deze vier weken zal het bestand van de site verdwijnen en is het alleen nog op aanvraag beperkt beschikbaar.
De andere bestanden zoals Classics en concerten blijven zo veel mogelijk direct beschikbaar.

Toekomst

Uiteraard proberen we toch alle uitzendingen direct downloadbaar te houden en er wordt dan ook gekeken of er mogelijkheden zijn om dat toch voor elkaar te krijgen. Een aantal mensen hebben aangeboden hier eventueel een rol in te willen vervullen.
Dus hoe de downloads in de (mischien nabije) toekomst er uitzien kunnen we nu nog niet zeggen.