Naar boven

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
2012 was het jaar dat de Soulshow 40 jaar bestond. We vierden dit samen met de fans en Ferry Maat in The Spot in Bussum.
40 jaar Soulshow - feest: Ferry krijgt cadeau's van Kees van der Meer (rechts) en Gert-Jan van der Lee (midden) van de Fan-website 'Soulshow Digitaal' namens de fans.
Ferry Maat bij Radio Noordzee Internationaal.
Ferry Maat bij Hilversum 3.
Ferry Maat bij Radio 10 (links) en Radio Veronica (rechts)

De Soulshow

djDe Soulshow. Ferry Maat begon dit legendarische radio programma in 1972 op de zeezender Radio Noordzee Internationaal. Het muziekprogramma draaide soulmuziek die destijds alleen in de discotheken gedraaid werd. Door dit programma werd de voornamenlijk Amerikaanse soul-, disco- en funkmuziek ook een begrip in Nederland. Presentator Ferry Maat inspireerde vele disc-jockey's die nu wereldberoemd zijn.

Fansite van de Soulshow

Soulshow Radio: www.soulshow.nl

Get Adobe Flash player

Soulshow Digitaal

We hebben 242 gasten en geen leden online

Feesten

Diverse links naar informatie over Soulparty's.

  1. Groove Inc. Old Skool Classics
    GROOVE INC. is gespecialiseerd in het organiseren van Oldskoolfeesten en evenementen.
  2. Soulparty Celebration
    Soulparty is een spetterend dansfestijn met soul en disco muziek uit de jaren zeventig met uitschieters naar de jaren 80.
  3. Galaxy Classics Event
    'Galaxy Classics' is een initiatief met als doel het levend houden van de oorspronkelijke disco-, funk-, dance- en housemuziek en zoveel mogelijk mensen te verbinden uit deze tijd. Daarom organiseren John Lommers (oud Galaxy DJ) en Rene Vercruyssen jaarlijks in September de Galaxy Classics Party.

Leden

Bronvermelding

Foto's o.a. gemaakt door Sylvan Stoet en Roel Azaro