Naar boven

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
2012 was het jaar dat de Soulshow 40 jaar bestond. We vierden dit samen met de fans en Ferry Maat in The Spot in Bussum.
40 jaar Soulshow - feest: Ferry krijgt cadeau's van Kees van der Meer (rechts) en Gert-Jan van der Lee (midden) van de Fan-website 'Soulshow Digitaal' namens de fans.
Ferry Maat bij Radio Noordzee Internationaal.
Ferry Maat bij Hilversum 3.
Ferry Maat bij Radio 10 (links) en Radio Veronica (rechts)

De Soulshow

djDe Soulshow. Ferry Maat begon dit legendarische radio programma in 1972 op de zeezender Radio Noordzee Internationaal. Het muziekprogramma draaide soulmuziek die destijds alleen in de discotheken gedraaid werd. Door dit programma werd de voornamenlijk Amerikaanse soul-, disco- en funkmuziek ook een begrip in Nederland. Presentator Ferry Maat inspireerde vele disc-jockey's die nu wereldberoemd zijn.

Fansite van de Soulshow

Soulshow Radio: www.soulshow.nl

Get Adobe Flash player

Soulshow Digitaal

We hebben 45 gasten en geen leden online

Aretha Franklin organiseert vandaag een groot feest in New York. De Queen of Soul vierthaar 69e verjaardag en pakt flink uit.

 

Franklin begint de avond met een bezoek aan de Broadwaymusical Driving Miss Daisy. Vervolgens begeeft ze zich naar een luxueus hotel dat ze speciaal voor haar verjaardagspartijtje heeft afgehuurd, onthult een woordvoerder van de zangeres. Een groot aantal sterren zal van de partij zijn en een optreden verzorgen voor Franklin.

 

De soullegende worstelde de afgelopen maanden met haar gezondheid en onderging een zware operatie. Met welke kwaal de zangeres kampte wil ze niet zeggen. In mei maakt Franklin haar comeback met een nieuwe reeks optredens en een nieuw album.

 

Bron: Novum

Leden

Bronvermelding

Foto's o.a. gemaakt door Sylvan Stoet en Roel Azaro