Naar boven

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
2012 was het jaar dat de Soulshow 40 jaar bestond. We vierden dit samen met de fans en Ferry Maat in The Spot in Bussum.
40 jaar Soulshow - feest: Ferry krijgt cadeau's van Kees van der Meer (rechts) en Gert-Jan van der Lee (midden) van de Fan-website 'Soulshow Digitaal' namens de fans.
Ferry Maat bij Radio Noordzee Internationaal.
Ferry Maat bij Hilversum 3.
Ferry Maat bij Radio 10 (links) en Radio Veronica (rechts)

De Soulshow

djDe Soulshow. Ferry Maat begon dit legendarische radio programma in 1972 op de zeezender Radio Noordzee Internationaal. Het muziekprogramma draaide soulmuziek die destijds alleen in de discotheken gedraaid werd. Door dit programma werd de voornamenlijk Amerikaanse soul-, disco- en funkmuziek ook een begrip in Nederland. Presentator Ferry Maat inspireerde vele disc-jockey's die nu wereldberoemd zijn.

Fansite van de Soulshow

Soulshow Radio: www.soulshow.nl

Get Adobe Flash player

Soulshow Digitaal

We hebben 137 gasten en geen leden online

Download nog maar beperkt beschikbaar

Zoals diverse van jullie al hadden gemerkt hebben we sinds kort moeten besluiten om de hoeveelheid direct beschikbare downloads drastisch te beperken.
Omdat de diverse bestanden masaal gedownload worden zijn we uit kosten oogpunt gelimiteerd in onze keuze wat betreft server schijf ruimte. Op dit moment is er nog maar een beperkte hoeveelheid ruimte beschikbaar om bestanden te plaatsen. Hier moeten we dus met beleid mee omgaan.
Na overleg hebben we besloten om de reguliere (Veronica) Soulshow uitzendingen nog maar beperkt online te zetten. Op het moment dat een bestand op de site gezet beschikbaar komt zal deze 4 weken ter download beschikbaar blijven. Na deze vier weken zal het bestand van de site verdwijnen en is het alleen nog op aanvraag beperkt beschikbaar.
De andere bestanden zoals Classics en concerten blijven zo veel mogelijk direct beschikbaar.

Toekomst

Uiteraard proberen we toch alle uitzendingen direct downloadbaar te houden en er wordt dan ook gekeken of er mogelijkheden zijn om dat toch voor elkaar te krijgen. Een aantal mensen hebben aangeboden hier eventueel een rol in te willen vervullen.
Dus hoe de downloads in de (mischien nabije) toekomst er uitzien kunnen we nu nog niet zeggen.

 

Leden

Bronvermelding

Foto's o.a. gemaakt door Sylvan Stoet en Roel Azaro