Naar boven

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
2012 was het jaar dat de Soulshow 40 jaar bestond. We vierden dit samen met de fans en Ferry Maat in The Spot in Bussum.
40 jaar Soulshow - feest: Ferry krijgt cadeau's van Kees van der Meer (rechts) en Gert-Jan van der Lee (midden) van de Fan-website 'Soulshow Digitaal' namens de fans.
Ferry Maat bij Radio Noordzee Internationaal.
Ferry Maat bij Hilversum 3.
Ferry Maat bij Radio 10 (links) en Radio Veronica (rechts)

De Soulshow

djDe Soulshow. Ferry Maat begon dit legendarische radio programma in 1972 op de zeezender Radio Noordzee Internationaal. Het muziekprogramma draaide soulmuziek die destijds alleen in de discotheken gedraaid werd. Door dit programma werd de voornamenlijk Amerikaanse soul-, disco- en funkmuziek ook een begrip in Nederland. Presentator Ferry Maat inspireerde vele disc-jockey's die nu wereldberoemd zijn.

Fansite van de Soulshow

Soulshow Radio: www.soulshow.nl

Get Adobe Flash player

Soulshow Digitaal

We hebben 151 gasten en geen leden online

logo-soulshow-radioSinds vorig jaar is Ferry Maat's legendarische radioprogramma Soulshow weer te beluisteren. Vanaf aanstaande vrijdag gaat Ferry Maat ook weer live via zijn eigen radiostation uitzenden.

Op Soulshow.nl luister je naar soul, funk en disco uit de laatste 40 jaar met nadruk op de 70's en begin 80's, maar er is ook plaats voor nieuwe muziek.

Ferry Maat: "Ik ga 't rustig opbouwen en zie wel wat er op mijn pad komt. Het is te gek om radio vanuit je eigen "home-studio" te maken. Ik kan bijvoorbeeld zomaar even een uurtje live gaan wanneer ik er zin in heb. Dat kondig ik dan aan op Facebook en Twitter.. Verder draait Soulshow.nl gewoon door, 24 uur per dag".

Iedere vrijdag vanaf 20:00 uur wordt de live Soulshow bij Soulshow Radio uitgezonden met lekkere classics, spannende nieuwe tracks en BVD- mixen. Ook zijn er regelmatig tickets voor concerten te winnen. Op zondag om 20:00 zal de herhaling worden uitgezonden. 

Leden

Bronvermelding

Foto's o.a. gemaakt door Sylvan Stoet en Roel Azaro