Naar boven

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
2012 was het jaar dat de Soulshow 40 jaar bestond. We vierden dit samen met de fans en Ferry Maat in The Spot in Bussum.
40 jaar Soulshow - feest: Ferry krijgt cadeau's van Kees van der Meer (rechts) en Gert-Jan van der Lee (midden) van de Fan-website 'Soulshow Digitaal' namens de fans.
Ferry Maat bij Radio Noordzee Internationaal.
Ferry Maat bij Hilversum 3.
Ferry Maat bij Radio 10 (links) en Radio Veronica (rechts)

De Soulshow

djDe Soulshow. Ferry Maat begon dit legendarische radio programma in 1972 op de zeezender Radio Noordzee Internationaal. Het muziekprogramma draaide soulmuziek die destijds alleen in de discotheken gedraaid werd. Door dit programma werd de voornamenlijk Amerikaanse soul-, disco- en funkmuziek ook een begrip in Nederland. Presentator Ferry Maat inspireerde vele disc-jockey's die nu wereldberoemd zijn.

Fansite van de Soulshow

Soulshow Radio: www.soulshow.nl

Get Adobe Flash player

Soulshow Digitaal

We hebben 323 gasten en geen leden online

Radio Veronica DJ Ferry Maat heeft een nieuw contract getekend bij Radio Veronica. Ferry, die al sinds de start van het ‘nieuwe’ Radio Veronica op 31 augustus 2003 te horen is bij het station met de beste 80’s & 90’s Hits, heeft zijn contract verlengd tot 2010.
Ferry Maat tekent contract
Op werkdagen is Ferry te horen tussen 14.00-16.00 uur met zijn succesvolle programma ‘Maat in de Middag’ waar wekelijks 750.000 verschillende mensen naar luisteren. ‘Maat in de Middag’ is de nummer drie bij mannen tussen 20-49 jaar.

Naast zijn populaire middagprogramma ‘Maat in de Middag’ presenteert Ferry ook iedere zaterdagavond tussen 18.00-20.00 uur zijn legendarische programma ‘De Soulshow’. Met dit programma is hij de nummer twee in mannen 20-49!

Radio Veronica DJ Ferry Maat: “Het is lekker om met deze club van radioprofessionals te werken. Daarom ben ik blij dat ik nog 4 jaar ‘Maat in de Middag’ kan gaan maken. Daarnaast is ’t ook geweldig dat steeds meer fans op zaterdagavond ‘De Soulshow’ weten te vinden; dat is en blijft mijn kindje...”

Ferry Maat is iedere werkdag bij Radio Veronica tussen 14.00-16.00 uur te beluisteren met zijn programma ‘Maat in de Middag’ en op zaterdagavond tussen 18.00-20.00 uur met ‘De Soulshow’.

[bron: www.radioveronica.nl]

En dat is goed nieuws! "Onze" Soulshow is weer voor voor 4 jaar veilig gesteld!

Leden

Bronvermelding

Foto's o.a. gemaakt door Sylvan Stoet en Roel Azaro