Naar boven

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
2012 was het jaar dat de Soulshow 40 jaar bestond. We vierden dit samen met de fans en Ferry Maat in The Spot in Bussum.
40 jaar Soulshow - feest: Ferry krijgt cadeau's van Kees van der Meer (rechts) en Gert-Jan van der Lee (midden) van de Fan-website 'Soulshow Digitaal' namens de fans.
Ferry Maat bij Radio Noordzee Internationaal.
Ferry Maat bij Hilversum 3.
Ferry Maat bij Radio 10 (links) en Radio Veronica (rechts)

De Soulshow

djDe Soulshow. Ferry Maat begon dit legendarische radio programma in 1972 op de zeezender Radio Noordzee Internationaal. Het muziekprogramma draaide soulmuziek die destijds alleen in de discotheken gedraaid werd. Door dit programma werd de voornamenlijk Amerikaanse soul-, disco- en funkmuziek ook een begrip in Nederland. Presentator Ferry Maat inspireerde vele disc-jockey's die nu wereldberoemd zijn.

Fansite van de Soulshow

Soulshow Radio: www.soulshow.nl

Get Adobe Flash player

Soulshow Digitaal

We hebben 388 gasten en geen leden online

Het begint er op te lijken dat het nieuwe album "Aretha: A Woman Falling Out Of Love" van Aretha Franklin er eindelijk gaat komen.

Na jarenlang de releasedata te hebben verschoven, gaf de souldiva vrijdag 26 februari een voorproefje van het album tijdens een 'high tea listening party'. Gasten op deze speciale bijeenkomst in een Detroit's restaurant werden getrakteerd op diverse nieuwe stukken van haar nieuwe album. Franklin schreef en produceerde een aantal van de nieuwe songs. De release staat nu gepland voor eind maart.

 

Bron: Soul radio

Leden

Bronvermelding

Foto's o.a. gemaakt door Sylvan Stoet en Roel Azaro