Naar boven

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
2012 was het jaar dat de Soulshow 40 jaar bestond. We vierden dit samen met de fans en Ferry Maat in The Spot in Bussum.
40 jaar Soulshow - feest: Ferry krijgt cadeau's van Kees van der Meer (rechts) en Gert-Jan van der Lee (midden) van de Fan-website 'Soulshow Digitaal' namens de fans.
Ferry Maat bij Radio Noordzee Internationaal.
Ferry Maat bij Hilversum 3.
Ferry Maat bij Radio 10 (links) en Radio Veronica (rechts)

De Soulshow

djDe Soulshow. Ferry Maat begon dit legendarische radio programma in 1972 op de zeezender Radio Noordzee Internationaal. Het muziekprogramma draaide soulmuziek die destijds alleen in de discotheken gedraaid werd. Door dit programma werd de voornamenlijk Amerikaanse soul-, disco- en funkmuziek ook een begrip in Nederland. Presentator Ferry Maat inspireerde vele disc-jockey's die nu wereldberoemd zijn.

Fansite van de Soulshow

Soulshow Radio: www.soulshow.nl

Get Adobe Flash player

Soulshow Digitaal

We hebben 47 gasten en geen leden online

Donna SummerDonna Summer wordt in besloten kring herdacht. Berichten dat de zangeres een openbare herdenking in Nashville krijgt, zijn volgens haar woordvoerder niet waar. "De diensten die worden gepland zijn alleen voor familie en goede vrienden", vertelt haar zegsman aan het Amerikaanse entertainmentblad The Hollywood Reporter.

De familie van Summer, die donderdag op 63-jarige leeftijd aan longkanker overleed, is volgens de woordvoerder wel dankbaar voor alle belangstelling en steun. "De enorme hoeveelheid reacties van de media, vrienden en pers wordt zeer gewaardeerd."

De zegsman wil geen details geven over waar en wanneer de discolegende wordt begraven. "We hopen dat u de privacy van de familie wilt blijven respecteren."

Bron: Novem / muziek.nieuws.nl 

Leden

Bronvermelding

Foto's o.a. gemaakt door Sylvan Stoet en Roel Azaro