Naar boven

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
Soulshow bestaat 50 jaar! Lees het artikel in het Algemeen Dagblad van vrijdag 3 november 2023.
Cadeau van Jingleweb: 50 jingles (Image copyright Ad Mulders, CSN Media)
Ferry Maat bij Radio Noordzee Internationaal.
Ferry Maat bij Hilversum 3.
Ferry Maat bij Radio 10 (links) en Radio Veronica (rechts)

De Soulshow

djDe Soulshow. Ferry Maat begon dit legendarische radio programma in 1972 op de zeezender Radio Noordzee Internationaal. Het muziekprogramma draaide soulmuziek die destijds alleen in de discotheken gedraaid werd. Door dit programma werd de voornamenlijk Amerikaanse soul-, disco- en funkmuziek ook een begrip in Nederland. Presentator Ferry Maat inspireerde vele disc-jockey's die nu wereldberoemd zijn.

Fansite van de Soulshow

Soulshow Radio: www.soulshow.nl

Get Adobe Flash player

Soulshow Digitaal

We hebben 160 gasten en geen leden online

George ClintonDe schuld die George Clinton heeft openstaan bij de Amerikaanse belastingdienst is nog groter geworden. Onlangs werd al bekend dat de 71-jarige funklegende had vertikt belasting te betalen over de jaren 2007 en 2008. Dat blijkt nu ook het geval voor 2009 en 2010.


Clinton moet nog ruim zevenduizend dollar over 2009 en ruim dertienduizend dollar over 2010 betalen, schrijft de Amerikaanse entertainmentwebsite TMZ. Over 2007 en 2008 moest hij nog meer dan 115 duizend dollar afstaan. 

De funklegende, het brein achter de bands Parliament en Funkadelic, heeft nu een belastingschuld van ruim 136 duizend dollar.

Bron: Novum 

Leden

Bronvermelding

Foto's o.a. gemaakt door Sylvan Stoet en Roel Azaro