Naar boven

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
2012 was het jaar dat de Soulshow 40 jaar bestond. We vierden dit samen met de fans en Ferry Maat in The Spot in Bussum.
40 jaar Soulshow - feest: Ferry krijgt cadeau's van Kees van der Meer (rechts) en Gert-Jan van der Lee (midden) van de Fan-website 'Soulshow Digitaal' namens de fans.
Ferry Maat bij Radio Noordzee Internationaal.
Ferry Maat bij Hilversum 3.
Ferry Maat bij Radio 10 (links) en Radio Veronica (rechts)

De Soulshow

djDe Soulshow. Ferry Maat begon dit legendarische radio programma in 1972 op de zeezender Radio Noordzee Internationaal. Het muziekprogramma draaide soulmuziek die destijds alleen in de discotheken gedraaid werd. Door dit programma werd de voornamenlijk Amerikaanse soul-, disco- en funkmuziek ook een begrip in Nederland. Presentator Ferry Maat inspireerde vele disc-jockey's die nu wereldberoemd zijn.

Fansite van de Soulshow

Soulshow Radio: www.soulshow.nl

Get Adobe Flash player

Soulshow Digitaal

We hebben 18 gasten en geen leden online

George ClintonDe schuld die George Clinton heeft openstaan bij de Amerikaanse belastingdienst is nog groter geworden. Onlangs werd al bekend dat de 71-jarige funklegende had vertikt belasting te betalen over de jaren 2007 en 2008. Dat blijkt nu ook het geval voor 2009 en 2010.


Clinton moet nog ruim zevenduizend dollar over 2009 en ruim dertienduizend dollar over 2010 betalen, schrijft de Amerikaanse entertainmentwebsite TMZ. Over 2007 en 2008 moest hij nog meer dan 115 duizend dollar afstaan. 

De funklegende, het brein achter de bands Parliament en Funkadelic, heeft nu een belastingschuld van ruim 136 duizend dollar.

Bron: Novum 

Leden

Bronvermelding

Foto's o.a. gemaakt door Sylvan Stoet en Roel Azaro