Naar boven

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
2012 was het jaar dat de Soulshow 40 jaar bestond. We vierden dit samen met de fans en Ferry Maat in The Spot in Bussum.
40 jaar Soulshow - feest: Ferry krijgt cadeau's van Kees van der Meer (rechts) en Gert-Jan van der Lee (midden) van de Fan-website 'Soulshow Digitaal' namens de fans.
Ferry Maat bij Radio Noordzee Internationaal.
Ferry Maat bij Hilversum 3.
Ferry Maat bij Radio 10 (links) en Radio Veronica (rechts)

De Soulshow

djDe Soulshow. Ferry Maat begon dit legendarische radio programma in 1972 op de zeezender Radio Noordzee Internationaal. Het muziekprogramma draaide soulmuziek die destijds alleen in de discotheken gedraaid werd. Door dit programma werd de voornamenlijk Amerikaanse soul-, disco- en funkmuziek ook een begrip in Nederland. Presentator Ferry Maat inspireerde vele disc-jockey's die nu wereldberoemd zijn.

Fansite van de Soulshow

Soulshow Radio: www.soulshow.nl

Get Adobe Flash player

Soulshow Digitaal

We hebben 89 gasten en geen leden online

stevie-wonderStevie Wonder is weer een getrouwd man. De Motown-ster trouwde in het weekend van 16 juli 2017 met Tomeeka Robyn Bracy. Het paar werd toegezongen door Babyface, Usher, John Legend en Pharrell Williams.

Wonder (67) nam ook zelf de microfoon ter hand en zong 'Try A Little Tenderness' voor zijn 24 jaar jongere bruid. De twee zijn al vijf jaar samen en hebben twee kinderen. De getuige en de bruidsmeisjes waren gekozen uit Stevie's negen kinderen (bij vijf verschillende vrouwen).

 

Stevie Wonder was al twee keer eerder getrouwd. In 1970 trouwde hij met Motown-collega Syreeta Wright, om in 1972 weer te scheiden. In 2001 trouwde hij modeontwerpster Kai Millard. De twee gingen en 2009 uit elkaar en scheidden officieel in 2012.

Bron: soulradio.nl

Leden

Bronvermelding

Foto's o.a. gemaakt door Sylvan Stoet en Roel Azaro