Naar boven

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
2012 was het jaar dat de Soulshow 40 jaar bestond. We vierden dit samen met de fans en Ferry Maat in The Spot in Bussum.
40 jaar Soulshow - feest: Ferry krijgt cadeau's van Kees van der Meer (rechts) en Gert-Jan van der Lee (midden) van de Fan-website 'Soulshow Digitaal' namens de fans.
Ferry Maat bij Radio Noordzee Internationaal.
Ferry Maat bij Hilversum 3.
Ferry Maat bij Radio 10 (links) en Radio Veronica (rechts)

De Soulshow

djDe Soulshow. Ferry Maat begon dit legendarische radio programma in 1972 op de zeezender Radio Noordzee Internationaal. Het muziekprogramma draaide soulmuziek die destijds alleen in de discotheken gedraaid werd. Door dit programma werd de voornamenlijk Amerikaanse soul-, disco- en funkmuziek ook een begrip in Nederland. Presentator Ferry Maat inspireerde vele disc-jockey's die nu wereldberoemd zijn.

Fansite van de Soulshow

Soulshow Radio: www.soulshow.nl

Get Adobe Flash player

Soulshow Digitaal

We hebben 433 gasten en geen leden online

Joseph_Jackson_Cannes_2014Joe Jackson, de controversiële patriarch van The Jacksons, stierf in een ziekenhuis in Las Vegas na een onbekend ziekte. Hij werd 89.

Jackson lanceerde de carrières van vijf van zijn zonen als The Jackson Five aan het eind van de jaren zestig, en later de carrières van verschillende van zijn dochters, waaronder Janet Jackson. Zijn zoon, Michael Jackson, die bijna precies negen jaar geleden stierf, werd een van de belangrijkste en geprezen kunstenaars van zijn generatie. Maar controverse leek nooit ver verwijderd te zijn van Joe Jackson.

Leden

Bronvermelding

Foto's o.a. gemaakt door Sylvan Stoet en Roel Azaro