Naar boven

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
2012 was het jaar dat de Soulshow 40 jaar bestond. We vierden dit samen met de fans en Ferry Maat in The Spot in Bussum.
40 jaar Soulshow - feest: Ferry krijgt cadeau's van Kees van der Meer (rechts) en Gert-Jan van der Lee (midden) van de Fan-website 'Soulshow Digitaal' namens de fans.
Ferry Maat bij Radio Noordzee Internationaal.
Ferry Maat bij Hilversum 3.
Ferry Maat bij Radio 10 (links) en Radio Veronica (rechts)

De Soulshow

djDe Soulshow. Ferry Maat begon dit legendarische radio programma in 1972 op de zeezender Radio Noordzee Internationaal. Het muziekprogramma draaide soulmuziek die destijds alleen in de discotheken gedraaid werd. Door dit programma werd de voornamenlijk Amerikaanse soul-, disco- en funkmuziek ook een begrip in Nederland. Presentator Ferry Maat inspireerde vele disc-jockey's die nu wereldberoemd zijn.

Fansite van de Soulshow

Soulshow Radio: www.soulshow.nl

Get Adobe Flash player

Soulshow Digitaal

We hebben 299 gasten en geen leden online

James Brown (71) is afgelopen woensdag succesvol geopereerd aan de prostaat kanker die recent bij hem ontdekt was.

James Brown verlaat het ziekenhuis

 

"We verwachten dat hij volledig zal herstellen van de operatie. Met de juiste nazorg en controles verwachten we ook dat hij volledig geneest van de kanker" zei Dr James Bennett de behandelend uroloog in een verklaring.

James Brown is afgelopen donderdag ontslagen uit het Midtown Urology Surgical Centre in Atlanta.

Toen hij naar buiten kwam op weg naar zijn limo droeg Brown een zonnebril een hoed en vooral een brede grijns!

"I feel good," vertelde Brown de journalisten die stonden te wachten, hierbij natuurlijk refererend aan een van zijn grootste hits.


James Brown had vrijdag 10 december 2004 bekend gemaakt dat hij prostaat kanker had. Op woensdag 15 december is hij hiervoor dus geopereerd.

"Ik heb al veel ellende meegemaakt in mijn leven en zal hier ook overheen komen" verklaarde Brown.

Hij heeft donderdag 9 december een twee weken durende tour in Canada afgerond en verwacht drie weken nodig te hebben om van de operatie te herstellen. Begin 2005 staat het vervolg van de "Seven Decades of Funk" wereld tournee in Australië en Azië geplanned. In januari 2005 verschijnt ook de autobiografie ‘I Feel Good: A Memoir of a Life of Soul’ van de "hardest working man in showbizz" James Brown.

James, sterkte gewenst van de hele soulshow-digitaal crew!

 

Meer informatie over prostaatkanker

Leden

Bronvermelding

Foto's o.a. gemaakt door Sylvan Stoet en Roel Azaro