Naar boven

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
2012 was het jaar dat de Soulshow 40 jaar bestond. We vierden dit samen met de fans en Ferry Maat in The Spot in Bussum.
40 jaar Soulshow - feest: Ferry krijgt cadeau's van Kees van der Meer (rechts) en Gert-Jan van der Lee (midden) van de Fan-website 'Soulshow Digitaal' namens de fans.
Ferry Maat bij Radio Noordzee Internationaal.
Ferry Maat bij Hilversum 3.
Ferry Maat bij Radio 10 (links) en Radio Veronica (rechts)

De Soulshow

djDe Soulshow. Ferry Maat begon dit legendarische radio programma in 1972 op de zeezender Radio Noordzee Internationaal. Het muziekprogramma draaide soulmuziek die destijds alleen in de discotheken gedraaid werd. Door dit programma werd de voornamenlijk Amerikaanse soul-, disco- en funkmuziek ook een begrip in Nederland. Presentator Ferry Maat inspireerde vele disc-jockey's die nu wereldberoemd zijn.

Fansite van de Soulshow

Soulshow Radio: www.soulshow.nl

Get Adobe Flash player

Soulshow Digitaal

We hebben 103 gasten en geen leden online

Ferry heeft weer een volle studio met de heren van de Whispers en Carrie Lucas, helaas niet hoorbaar, want de interviews zijn gewist van de tape. De Disco Action Top 20 wordt versterkt met Rose Royce, waar naast 'Best Love' ook een andere track van hun zojuist gereleasde LP voorbijkomt.

Level 42Verder LP werk van Herbie Hancock en nieuwe tracks van Narada Michael Walden, Ashford & Simpson, Level 42 en O'Brian..

Alarmschijf is voor eurovisie songfestival winnares Nicole met 'Ein Bisschen Frieden' en Tight Fit voert de hitlijsten aan met 'The Lion Sleeps Tonight'...

Tight Fit

  • Klik hier om deze uitzending te downloaden.

Leden

Bronvermelding

Foto's o.a. gemaakt door Sylvan Stoet en Roel Azaro