Naar boven

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
Soulshow bestaat 50 jaar! Lees het artikel in het Algemeen Dagblad van vrijdag 3 november 2023.
Cadeau van Jingleweb: 50 jingles (Image copyright Ad Mulders, CSN Media)
Ferry Maat bij Radio Noordzee Internationaal.
Ferry Maat bij Hilversum 3.
Ferry Maat bij Radio 10 (links) en Radio Veronica (rechts)

De Soulshow

djDe Soulshow. Ferry Maat begon dit legendarische radio programma in 1972 op de zeezender Radio Noordzee Internationaal. Het muziekprogramma draaide soulmuziek die destijds alleen in de discotheken gedraaid werd. Door dit programma werd de voornamenlijk Amerikaanse soul-, disco- en funkmuziek ook een begrip in Nederland. Presentator Ferry Maat inspireerde vele disc-jockey's die nu wereldberoemd zijn.

Fansite van de Soulshow

Soulshow Radio: www.soulshow.nl

Get Adobe Flash player

Soulshow Digitaal

We hebben 87 gasten en geen leden online

Omdat de lente definiteif aangebroken lijkt organiseren we in samenwerking met "De Soulparty Celebration " weer een prijsvraag voor de Soulshow-digitaal.nl bezoekers.  Er zijn 5 x 2 kaarten te winnen voor de spetterende Soulparty in Blerick ( bij Venlo ) editie op zaterdag 5 April aanstaande. Geef antwoord op de vraag:

"Welke EWF bandleden ontbraken er op vrijdag 14 maart tijdens het optreden van Earth Wind & Fire in het Gelredome in Arnhem."

en maak kans op een van de setjes kaarten.

Stuur je antwoord via de Email aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en uit de goede inzendingen belonen we 5 personen met 2 kaarten voor de Soulparty Celebration op zaterdag 5 April in Cultureelcentrum De Staay in Blerick. De winnaars krijgen vanzelf bericht en worden hier op de site bekendgemaakt.

Succes!

Leden

Bronvermelding

Foto's o.a. gemaakt door Sylvan Stoet en Roel Azaro