Naar boven

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
2012 was het jaar dat de Soulshow 40 jaar bestond. We vierden dit samen met de fans en Ferry Maat in The Spot in Bussum.
40 jaar Soulshow - feest: Ferry krijgt cadeau's van Kees van der Meer (rechts) en Gert-Jan van der Lee (midden) van de Fan-website 'Soulshow Digitaal' namens de fans.
Ferry Maat bij Radio Noordzee Internationaal.
Ferry Maat bij Hilversum 3.
Ferry Maat bij Radio 10 (links) en Radio Veronica (rechts)

De Soulshow

djDe Soulshow. Ferry Maat begon dit legendarische radio programma in 1972 op de zeezender Radio Noordzee Internationaal. Het muziekprogramma draaide soulmuziek die destijds alleen in de discotheken gedraaid werd. Door dit programma werd de voornamenlijk Amerikaanse soul-, disco- en funkmuziek ook een begrip in Nederland. Presentator Ferry Maat inspireerde vele disc-jockey's die nu wereldberoemd zijn.

Fansite van de Soulshow

Soulshow Radio: www.soulshow.nl

Get Adobe Flash player

Soulshow Digitaal

We hebben 207 gasten en geen leden online

Hallo,

afgelopen tijd is de site diverse malen onbereikbaar geweest. De grootste oorzaak hiervan is defecte hardware. Nieuwe hardware is momenteel in bestelling en we hopen dat hiermee de problemen de wereld uit zijn.

Een andere oorzaak is een grote hoeveelheid spam die er vorige week voor gezorgd heeft dat de server compleet is vastgelopen.  Ook hier proberen we wat aan te doen door het bijschakelen van extra server capaciteit.

Een en ander zorgt er ook voor dat we de prioriteit gelegd hebben op het proberen op te lossen van deze problemen en dus is het beschikbaar stellen van de diverse uitzendingen wat achter geraakt. 

 Groeten,

 Martin

Leden

Bronvermelding

Foto's o.a. gemaakt door Sylvan Stoet en Roel Azaro