Naar boven

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
2012 was het jaar dat de Soulshow 40 jaar bestond. We vierden dit samen met de fans en Ferry Maat in The Spot in Bussum.
40 jaar Soulshow - feest: Ferry krijgt cadeau's van Kees van der Meer (rechts) en Gert-Jan van der Lee (midden) van de Fan-website 'Soulshow Digitaal' namens de fans.
Ferry Maat bij Radio Noordzee Internationaal.
Ferry Maat bij Hilversum 3.
Ferry Maat bij Radio 10 (links) en Radio Veronica (rechts)

De Soulshow

djDe Soulshow. Ferry Maat begon dit legendarische radio programma in 1972 op de zeezender Radio Noordzee Internationaal. Het muziekprogramma draaide soulmuziek die destijds alleen in de discotheken gedraaid werd. Door dit programma werd de voornamenlijk Amerikaanse soul-, disco- en funkmuziek ook een begrip in Nederland. Presentator Ferry Maat inspireerde vele disc-jockey's die nu wereldberoemd zijn.

Fansite van de Soulshow

Soulshow Radio: www.soulshow.nl

Get Adobe Flash player

Soulshow Digitaal

We hebben 162 gasten en geen leden online

Je zal het toch niet geloven, hebben we alle opstopingen van vakanties, opname problemen en een harddisk crasch achter de rug. Krijgen we te maken met een gigantische stroomstoring:

volgens www.nu.nl
"Grote stroomstoring in Los Angeles

Uitgegeven: 12 september 2005 23:07
LOS ANGELES - In grote delen van de Amerikaanse metropool Los Angeles is maandag de stroom uitgevallen. Volgens de website van The Los Angeles Times is zijn er storingen in de stroomvoorziening in het centrum, Koreatown, North Hollywood, Burbank en in de San Fernando-vallei. De oorzaak is niet bekend. Het vermoeden bestaat dat er een hoofdleiding beschadigd is geraakt.

Op verscheidene plekken ontstond een verkeerschaos omdat verkeerslichten uitvielen. Ook het hoofdkwartier van de politie werd getroffen. De internationale luchthaven heeft wel elektriciteit. Volgens de nieuwszender CNN zitten veel mensen vast in liften in wolkenkrabbers.

Een woordvoerster van de politie zei dat de autoriteiten niet uitgaan van een terroristische daad. De stroomuitval kwam wel een dag nadat een vermeend lid van al-Qaeda via de omroep ABC had gedreigd met aanslagen op onder meer Los Angeles en het Australische Melbourne."

volgens onze provider in L.A.:
"A portion of the city of Los Angeles is currently experiencing a powerful failure. This has affected our LA Data Center causing server outages. All measures are being taken to restore power as quickly as possible. We will be posting updates every 15 minutes."

We wachten af...

Leden

Bronvermelding

Foto's o.a. gemaakt door Sylvan Stoet en Roel Azaro