Naar boven

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
2012 was het jaar dat de Soulshow 40 jaar bestond. We vierden dit samen met de fans en Ferry Maat in The Spot in Bussum.
40 jaar Soulshow - feest: Ferry krijgt cadeau's van Kees van der Meer (rechts) en Gert-Jan van der Lee (midden) van de Fan-website 'Soulshow Digitaal' namens de fans.
Ferry Maat bij Radio Noordzee Internationaal.
Ferry Maat bij Hilversum 3.
Ferry Maat bij Radio 10 (links) en Radio Veronica (rechts)

De Soulshow

djDe Soulshow. Ferry Maat begon dit legendarische radio programma in 1972 op de zeezender Radio Noordzee Internationaal. Het muziekprogramma draaide soulmuziek die destijds alleen in de discotheken gedraaid werd. Door dit programma werd de voornamenlijk Amerikaanse soul-, disco- en funkmuziek ook een begrip in Nederland. Presentator Ferry Maat inspireerde vele disc-jockey's die nu wereldberoemd zijn.

Fansite van de Soulshow

Soulshow Radio: www.soulshow.nl

Get Adobe Flash player

Soulshow Digitaal

We hebben 83 gasten en geen leden online

De nieuwe ‘Soulshow’-jingle, ingezongen door de legendarische disco-formatie The Trammps, is aanstaande zaterdag voor het eerst te horen in Ferry Maats ‘Soulshow’ bij Radio Veronica.

Afgelopen vrijdag hebben de vier leden van The Trammps een nieuwe jingle ingezongen voor de ‘Soulshow’. De hit ‘That’s Where The Happy People Go’ uit 1976 is de basis van deze jingle. Ferry Maat zal de jingle: ‘Soulshow, That’s Where The Happy People Go’ aanstaande zaterdagavond voor het eerst laten horen in de ‘Soulshow’ tussen 19.00 en 21.00 uur.

Het was niet de eerste keer dat The Trammps een jingle voor Ferry hebben ingezongen, eind jaren ’70 maakten de heren ook al een acapella op basis van het nummer ‘Trustin’ Heart’.

The Trammps werden in 1977 wereldwijd bekend door het nummer ‘Disco Inferno’ dat ook werd gebruikt op de soundtrack van de film ‘Saturday Night Fever’.

The Trammps, Ferry en Gyon

Leden

Bronvermelding

Foto's o.a. gemaakt door Sylvan Stoet en Roel Azaro