Naar boven

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
2012 was het jaar dat de Soulshow 40 jaar bestond. We vierden dit samen met de fans en Ferry Maat in The Spot in Bussum.
40 jaar Soulshow - feest: Ferry krijgt cadeau's van Kees van der Meer (rechts) en Gert-Jan van der Lee (midden) van de Fan-website 'Soulshow Digitaal' namens de fans.
Ferry Maat bij Radio Noordzee Internationaal.
Ferry Maat bij Hilversum 3.
Ferry Maat bij Radio 10 (links) en Radio Veronica (rechts)

De Soulshow

djDe Soulshow. Ferry Maat begon dit legendarische radio programma in 1972 op de zeezender Radio Noordzee Internationaal. Het muziekprogramma draaide soulmuziek die destijds alleen in de discotheken gedraaid werd. Door dit programma werd de voornamenlijk Amerikaanse soul-, disco- en funkmuziek ook een begrip in Nederland. Presentator Ferry Maat inspireerde vele disc-jockey's die nu wereldberoemd zijn.

Fansite van de Soulshow

Soulshow Radio: www.soulshow.nl

Get Adobe Flash player

Soulshow Digitaal

We hebben 81 gasten en geen leden online


ss40flyer16 juni j.l. vierde de Soulshow zijn 40 jarig bestaan met een spetterend feest in Bussum, in discotheek "The Spot".

Zoals bekend mag zijn begon het radioprogramma in 1972 op het piratenzendschip Radio Noordzee Internationaal. Sindsdien maakte het radioprogramma, waarin de soul- en funkmuziek centraal stond, vele omzwervingen en werd op verschillende radiostations uitgezonden. Het geesteskind van presentator Ferry Maat wordt tegenwoordig uitgezonden op Arrow Jazz FM.


Het feest was een succes. Muziek werd ten gehore gebracht door de deejays Ron Christoffel, Ron McDonald en natuurlijk Ferry Maat zelf. Ook was er een verassingsoptreden van aanstormend soultalent, zanger Rayn Bechoe. Tevens was er een T-shirt te verkrijgen vanwege het 40 jarig bestaan.

Een fotoverslag is te bekijken in de fotogallerie

Leden

Bronvermelding

Foto's o.a. gemaakt door Sylvan Stoet en Roel Azaro