Naar boven

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
Soulshow Radio bestond 13 mei 5 jaar!
40 jaar Soulshow - feest: Ferry krijgt cadeau's van Kees van der Meer (rechts) en Gert-Jan van der Lee (midden) van de Fan-website 'Soulshow Digitaal' namens de fans.
Ferry Maat bij Radio Noordzee Internationaal.
Ferry Maat bij Hilversum 3.
Ferry Maat bij Radio 10 (links) en Radio Veronica (rechts)

De Soulshow

djDe Soulshow. Ferry Maat begon dit legendarische radio programma in 1972 op de zeezender Radio Noordzee Internationaal. Het muziekprogramma draaide soulmuziek die destijds alleen in de discotheken gedraaid werd. Door dit programma werd de voornamenlijk Amerikaanse soul-, disco- en funkmuziek ook een begrip in Nederland. Presentator Ferry Maat inspireerde vele disc-jockey's die nu wereldberoemd zijn.

Fansite van de Soulshow

Soulshow Radio: www.soulshow.nl

Get Adobe Flash player

Soulshow Digitaal

We hebben 70 gasten en geen leden online

Omdat de lente definiteif aangebroken lijkt organiseren we in samenwerking met "De Soulparty Celebration " weer een prijsvraag voor de Soulshow-digitaal.nl bezoekers.  Er zijn 5 x 2 kaarten te winnen voor de spetterende Soulparty in Blerick ( bij Venlo ) editie op zaterdag 5 April aanstaande. Geef antwoord op de vraag:

"Welke EWF bandleden ontbraken er op vrijdag 14 maart tijdens het optreden van Earth Wind & Fire in het Gelredome in Arnhem."

en maak kans op een van de setjes kaarten.

Stuur je antwoord via de Email aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en uit de goede inzendingen belonen we 5 personen met 2 kaarten voor de Soulparty Celebration op zaterdag 5 April in Cultureelcentrum De Staay in Blerick. De winnaars krijgen vanzelf bericht en worden hier op de site bekendgemaakt.

Succes!

 Hallo Freaks ,

Momenteel zijn er geen duidelijke afspraken over downloads etc etc , wat hier aangeboden wordt ,misschien is ergens op het web iets te vinden , voor verdere info kan je ff de webmaster contacteren   ..  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  hij zal  de vragen beantworden  

 Veel luister plezier !!

 

 

De Snelste manier om in contact te komen met !

Website Radio Veronica :  http://www.radioveronica.nl


Webpagina SoulShow (homepage ) : http://www.radioveronica.nl/index.php?page=programmas/soulshow

Alles over de SoulShow - mail naar : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Rechtstreeks in contact met Ferry Maat - mail naar  : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 

Alle andere zaken over deze website - mail naar : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Veel luister plezier

 

Soulparty Om de Soulshow Top 100 feestelijk af te sluiten hebben we een speciale after party actie bedacht.
Jawel, een echte prijsvraag. Onder de goede inzenders worden 20 x 2 kaarten verloot voor het Soulparty feest in Drunen a.s. zaterdag 27 Oktober

De vraag: "Wie staat er één in de Soulshow Top 100 van afgelopen weekend 20 oktober?"

De oplossingen kunnen tot vrijdag 26 oktober a.s. gemailed worden naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De prijswinnaars krijgen vanzelf bericht en worden ook hier op de site bekend gemaakt.

Veel succes!

De soulshow-digitaal.nl crew

 

Leden

Bronvermelding

Foto's o.a. gemaakt door Sylvan Stoet en Roel Azaro