Naar boven

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
2012 was het jaar dat de Soulshow 40 jaar bestond. We vierden dit samen met de fans en Ferry Maat in The Spot in Bussum.
40 jaar Soulshow - feest: Ferry krijgt cadeau's van Kees van der Meer (rechts) en Gert-Jan van der Lee (midden) van de Fan-website 'Soulshow Digitaal' namens de fans.
Ferry Maat bij Radio Noordzee Internationaal.
Ferry Maat bij Hilversum 3.
Ferry Maat bij Radio 10 (links) en Radio Veronica (rechts)

De Soulshow

djDe Soulshow. Ferry Maat begon dit legendarische radio programma in 1972 op de zeezender Radio Noordzee Internationaal. Het muziekprogramma draaide soulmuziek die destijds alleen in de discotheken gedraaid werd. Door dit programma werd de voornamenlijk Amerikaanse soul-, disco- en funkmuziek ook een begrip in Nederland. Presentator Ferry Maat inspireerde vele disc-jockey's die nu wereldberoemd zijn.

Fansite van de Soulshow

Soulshow Radio: www.soulshow.nl

Get Adobe Flash player

Soulshow Digitaal

We hebben 560 gasten en geen leden online

Candy Dulfer Morgenavond is saxofonist Candy Dulfer te gast in de Soulshow. In het programma van Ferry Maat laat zij haar favoriete nummers uit de soulmuziek horen.

Zaterdagavond 27 oktober staat de ‘Soulshow’ geheel in het teken van saxofonist Candy Dulfer. In deze ‘Soulshow’ praat Candy, die de Soulshow van jongs af aan kent, met Ferry Maat over haar favoriete ‘Soulshow’-nummers, artiesten en bands. Natuurlijk zal ze ook af en toe meespelen met haar favoriete nummers!

Leden

Bronvermelding

Foto's o.a. gemaakt door Sylvan Stoet en Roel Azaro