Naar boven

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
2012 was het jaar dat de Soulshow 40 jaar bestond. We vierden dit samen met de fans en Ferry Maat in The Spot in Bussum.
40 jaar Soulshow - feest: Ferry krijgt cadeau's van Kees van der Meer (rechts) en Gert-Jan van der Lee (midden) van de Fan-website 'Soulshow Digitaal' namens de fans.
Ferry Maat bij Radio Noordzee Internationaal.
Ferry Maat bij Hilversum 3.
Ferry Maat bij Radio 10 (links) en Radio Veronica (rechts)

De Soulshow

djDe Soulshow. Ferry Maat begon dit legendarische radio programma in 1972 op de zeezender Radio Noordzee Internationaal. Het muziekprogramma draaide soulmuziek die destijds alleen in de discotheken gedraaid werd. Door dit programma werd de voornamenlijk Amerikaanse soul-, disco- en funkmuziek ook een begrip in Nederland. Presentator Ferry Maat inspireerde vele disc-jockey's die nu wereldberoemd zijn.

Fansite van de Soulshow

Soulshow Radio: www.soulshow.nl

Get Adobe Flash player

Soulshow Digitaal

We hebben 369 gasten en geen leden online

Ruim twee maanden na de dood van Michael Jackson was het dan eindelijk zo ver, Michael Jackson werd vrijdagavond 4 september  j.l. begraven in Forest Lawn Memorial Park in Los Angeles, het werd een besloten rouwdienst. Nabestaanden van Michael Jackson stelden het niet op prijs als paparazzi, fans en andere belangstellenden naar de begrafenis kwamen. Alleen mensen met uitnodiging waren welkom.

 

Kosten uitvaart

De uitvaart van Michael Jackson zou eerst op 29 augustus plaatsvinden, de verjaardag van Michael Jackson, maar papierwerk zorgde ervoor dat dit niet doorging. Het twistpunt waren de kosten van de uitvaart, de moeder van Michael Jackson wilde voorkomen dat de familie voor de hoge kosten van de uitvaart moest opdraaien. De woensdag voor de begrafenis werd besloten door een rechter dat de uitvaart uit de erfenis van Michael Jackson moest worden betaald.

 

Bron: nieuws.nl

Leden

Bronvermelding

Foto's o.a. gemaakt door Sylvan Stoet en Roel Azaro