Naar boven

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
2012 was het jaar dat de Soulshow 40 jaar bestond. We vierden dit samen met de fans en Ferry Maat in The Spot in Bussum.
40 jaar Soulshow - feest: Ferry krijgt cadeau's van Kees van der Meer (rechts) en Gert-Jan van der Lee (midden) van de Fan-website 'Soulshow Digitaal' namens de fans.
Ferry Maat bij Radio Noordzee Internationaal.
Ferry Maat bij Hilversum 3.
Ferry Maat bij Radio 10 (links) en Radio Veronica (rechts)

De Soulshow

djDe Soulshow. Ferry Maat begon dit legendarische radio programma in 1972 op de zeezender Radio Noordzee Internationaal. Het muziekprogramma draaide soulmuziek die destijds alleen in de discotheken gedraaid werd. Door dit programma werd de voornamenlijk Amerikaanse soul-, disco- en funkmuziek ook een begrip in Nederland. Presentator Ferry Maat inspireerde vele disc-jockey's die nu wereldberoemd zijn.

Fansite van de Soulshow

Soulshow Radio: www.soulshow.nl

Get Adobe Flash player

Soulshow Digitaal

We hebben 310 gasten en geen leden online

Op het nieuwe overlijdenscertificaat wat woensdag 2 september j.l. is vrijgegeven van Michael Jackson staat de dood van Michael Jackson bestempeld als doodslag. Entertainmentwebsite TMZ heeft de hand weten te leggen op die overlijdenscertificaat, volgens het document vond Michael Jackson de dood door ‘een injectie van een ander’.

En in het document staat beschreven dat hij is overleden aan een acute propofolvergiftiging.

Michael Jackson is vermoord?
Afgelopen vrijdag maakte de lijkschouwer al bekend dat hij het overlijden van de King of Pop beschouwt als doodslag, het volledige autopsierapport is op verzoek van de politie nog niet vrijgegeven. De bevindingen van de lijkschouwer betekent niet per definitie dat Michael Jackson door een misdrijf is omgekomen.

Leden

Bronvermelding

Foto's o.a. gemaakt door Sylvan Stoet en Roel Azaro