Naar boven

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
2012 was het jaar dat de Soulshow 40 jaar bestond. We vierden dit samen met de fans en Ferry Maat in The Spot in Bussum.
40 jaar Soulshow - feest: Ferry krijgt cadeau's van Kees van der Meer (rechts) en Gert-Jan van der Lee (midden) van de Fan-website 'Soulshow Digitaal' namens de fans.
Ferry Maat bij Radio Noordzee Internationaal.
Ferry Maat bij Hilversum 3.
Ferry Maat bij Radio 10 (links) en Radio Veronica (rechts)

De Soulshow

djDe Soulshow. Ferry Maat begon dit legendarische radio programma in 1972 op de zeezender Radio Noordzee Internationaal. Het muziekprogramma draaide soulmuziek die destijds alleen in de discotheken gedraaid werd. Door dit programma werd de voornamenlijk Amerikaanse soul-, disco- en funkmuziek ook een begrip in Nederland. Presentator Ferry Maat inspireerde vele disc-jockey's die nu wereldberoemd zijn.

Fansite van de Soulshow

Soulshow Radio: www.soulshow.nl

Get Adobe Flash player

Soulshow Digitaal

We hebben 282 gasten en geen leden online

In tegenstelling tot eerdere mediaberichten komt er geen ''besloten of publieke'' rouwdienst voor Michael Jackson op zijn ranch Neverland in Californië.

 

 Dat heeft de familie van de overleden popster laten weten, meldde de entertainmentwebsite TMZ.com woensdag. Amerikaanse media hadden eerder gemeld dat het lijk van Jackson donderdag van Los Angeles naar Neverland gebracht zou worden. Vrijdag zouden zijn fans dan afscheid kunnen nemen van hun idool, maar dat is dus niet het geval.

 

Volgens de familie komt er wel een publieke rouwdienst voor Jackson; de plannen daarvoor worden snel bekendgemaakt.

 

Bron: NU

Leden

Bronvermelding

Foto's o.a. gemaakt door Sylvan Stoet en Roel Azaro