Naar boven

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
2012 was het jaar dat de Soulshow 40 jaar bestond. We vierden dit samen met de fans en Ferry Maat in The Spot in Bussum.
40 jaar Soulshow - feest: Ferry krijgt cadeau's van Kees van der Meer (rechts) en Gert-Jan van der Lee (midden) van de Fan-website 'Soulshow Digitaal' namens de fans.
Ferry Maat bij Radio Noordzee Internationaal.
Ferry Maat bij Hilversum 3.
Ferry Maat bij Radio 10 (links) en Radio Veronica (rechts)

De Soulshow

djDe Soulshow. Ferry Maat begon dit legendarische radio programma in 1972 op de zeezender Radio Noordzee Internationaal. Het muziekprogramma draaide soulmuziek die destijds alleen in de discotheken gedraaid werd. Door dit programma werd de voornamenlijk Amerikaanse soul-, disco- en funkmuziek ook een begrip in Nederland. Presentator Ferry Maat inspireerde vele disc-jockey's die nu wereldberoemd zijn.

Fansite van de Soulshow

Soulshow Radio: www.soulshow.nl

Get Adobe Flash player

Soulshow Digitaal

We hebben 164 gasten en geen leden online

michaelj-thisisitHet lichaam van poplegende Michael Jackson wordt mogelijk opgegraven voor een nieuwe autopsie. De advocaten van dokter Conrad Murray hebben daarvoor een verzoek ingediend. Ze willen zo de onschuld van hun cliënt bewijzen. Michael Jackson zou zijn gestorven door de toediening van een overdosis van het slaapmiddel propofol door Murray. De advocaten van de dokter beweren dat de propofol niet de hoofdoorzaak is geweest van de dood van het popicoon. Dat zou alleen te bewijzen zijn door het lijk van Jackson op te graven. De rechter zal uiteindelijk een beslissing nemen of het lichaam wel of niet zal worden opgegraven.

Bron: radio 6

Leden

Bronvermelding

Foto's o.a. gemaakt door Sylvan Stoet en Roel Azaro