Naar boven

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
2012 was het jaar dat de Soulshow 40 jaar bestond. We vierden dit samen met de fans en Ferry Maat in The Spot in Bussum.
40 jaar Soulshow - feest: Ferry krijgt cadeau's van Kees van der Meer (rechts) en Gert-Jan van der Lee (midden) van de Fan-website 'Soulshow Digitaal' namens de fans.
Ferry Maat bij Radio Noordzee Internationaal.
Ferry Maat bij Hilversum 3.
Ferry Maat bij Radio 10 (links) en Radio Veronica (rechts)

De Soulshow

djDe Soulshow. Ferry Maat begon dit legendarische radio programma in 1972 op de zeezender Radio Noordzee Internationaal. Het muziekprogramma draaide soulmuziek die destijds alleen in de discotheken gedraaid werd. Door dit programma werd de voornamenlijk Amerikaanse soul-, disco- en funkmuziek ook een begrip in Nederland. Presentator Ferry Maat inspireerde vele disc-jockey's die nu wereldberoemd zijn.

Fansite van de Soulshow

Soulshow Radio: www.soulshow.nl

Get Adobe Flash player

Soulshow Digitaal

We hebben 125 gasten en geen leden online

Katherine JacksonDe moeder van Michael Jackson heeft een rechtszaak aangespannen tegen AEG, de concertpromotor die de laatste serie concerten van haar zoon organiseerde. Volgens Katherine Jackson is AEG aansprakelijk voor de dood van haar zoon, in juni vorig jaar.


AEG had dokter Murray ingehuurd, de man die Jackson de dodelijke combinatie van narcosemiddelen en pijnstillers gaf. Ook zou AEG hebben geweigerd repetities voor de tour uit te stellen, ondanks gezondheidsklachten van de zanger.

 

Het bedrijf heeft zo winst boven Michael Jacksons gezondheid gesteld, aldus moeder Jackson.

 

Bron: NOS Teletekst

Leden

Bronvermelding

Foto's o.a. gemaakt door Sylvan Stoet en Roel Azaro