Naar boven

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
2012 was het jaar dat de Soulshow 40 jaar bestond. We vierden dit samen met de fans en Ferry Maat in The Spot in Bussum.
40 jaar Soulshow - feest: Ferry krijgt cadeau's van Kees van der Meer (rechts) en Gert-Jan van der Lee (midden) van de Fan-website 'Soulshow Digitaal' namens de fans.
Ferry Maat bij Radio Noordzee Internationaal.
Ferry Maat bij Hilversum 3.
Ferry Maat bij Radio 10 (links) en Radio Veronica (rechts)

De Soulshow

djDe Soulshow. Ferry Maat begon dit legendarische radio programma in 1972 op de zeezender Radio Noordzee Internationaal. Het muziekprogramma draaide soulmuziek die destijds alleen in de discotheken gedraaid werd. Door dit programma werd de voornamenlijk Amerikaanse soul-, disco- en funkmuziek ook een begrip in Nederland. Presentator Ferry Maat inspireerde vele disc-jockey's die nu wereldberoemd zijn.

Fansite van de Soulshow

Soulshow Radio: www.soulshow.nl

Get Adobe Flash player

Soulshow Digitaal

We hebben 49 gasten en geen leden online

In Enschede komt een metershoog standbeeld van The King of Pop. Je weet wel, dat is natuurlijk Michael Jackson. Het beeld wordt elf meter oog en weegt ruim vier ton. Vanaf vrijdag staat het er en het wordt een paar weken later officieel geopend door niemand minder dan Marijke Helwegen. Zij is net als Jackson óók bekend om plastische chirurgie. Het beeld moet de aandacht vestigen op de nieuwe expositie Beter dan God, het dilemma van maakbare schoonheid. Die tentoonstelling is tot 28 februari volgend jaar te zien.

 

Bron: Radio 6

Leden

Bronvermelding

Foto's o.a. gemaakt door Sylvan Stoet en Roel Azaro