Naar boven

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
2012 was het jaar dat de Soulshow 40 jaar bestond. We vierden dit samen met de fans en Ferry Maat in The Spot in Bussum.
40 jaar Soulshow - feest: Ferry krijgt cadeau's van Kees van der Meer (rechts) en Gert-Jan van der Lee (midden) van de Fan-website 'Soulshow Digitaal' namens de fans.
Ferry Maat bij Radio Noordzee Internationaal.
Ferry Maat bij Hilversum 3.
Ferry Maat bij Radio 10 (links) en Radio Veronica (rechts)

De Soulshow

djDe Soulshow. Ferry Maat begon dit legendarische radio programma in 1972 op de zeezender Radio Noordzee Internationaal. Het muziekprogramma draaide soulmuziek die destijds alleen in de discotheken gedraaid werd. Door dit programma werd de voornamenlijk Amerikaanse soul-, disco- en funkmuziek ook een begrip in Nederland. Presentator Ferry Maat inspireerde vele disc-jockey's die nu wereldberoemd zijn.

Fansite van de Soulshow

Soulshow Radio: www.soulshow.nl

Get Adobe Flash player

Soulshow Digitaal

We hebben 143 gasten en geen leden online

De Soul show is vanaf vrijdag 2 september weer te beluisteren via de auto- of transistorradio. Arrow Jazz FM, tot voor kort alleen te ontvangen via de kabel en internet en het station dat de Soul show iedere vrijdagavond uitzendt, mag vanaf 1 september 12.00 uur weer in de ether uitzenden. Eerst in de randstad, later in de rest van Nederland.

Exceed Jazz B.V., de huidige eigenaar van Arrow Jazz FM, had uiteindelijk het beste bedrijfsplan ingediend.


Gebruik de postcodezoeker op de homepage van Arrow Jazz FM om de juiste frequentie te vinden.

Leden

Bronvermelding

Foto's o.a. gemaakt door Sylvan Stoet en Roel Azaro