Naar boven

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
Soulshow bestaat 50 jaar! Lees het artikel in het Algemeen Dagblad van vrijdag 3 november 2023.
Cadeau van Jingleweb: 50 jingles (Image copyright Ad Mulders, CSN Media)
Ferry Maat bij Radio Noordzee Internationaal.
Ferry Maat bij Hilversum 3.
Ferry Maat bij Radio 10 (links) en Radio Veronica (rechts)

De Soulshow

djDe Soulshow. Ferry Maat begon dit legendarische radio programma in 1972 op de zeezender Radio Noordzee Internationaal. Het muziekprogramma draaide soulmuziek die destijds alleen in de discotheken gedraaid werd. Door dit programma werd de voornamenlijk Amerikaanse soul-, disco- en funkmuziek ook een begrip in Nederland. Presentator Ferry Maat inspireerde vele disc-jockey's die nu wereldberoemd zijn.

Fansite van de Soulshow

Soulshow Radio: www.soulshow.nl

Get Adobe Flash player

Soulshow Digitaal

We hebben 71 gasten en één lid online

jackson_walk_of_fame_na_overlijdenDe hand- en voetafdruk van Michael Jackson worden eind deze maand vereeuwigd in Hollywood. De in 2009 overleden King of Pop krijgt een tegel bij het Grauman's Chinese Theatre, waar ook andere afdrukken van sterren zijn vereeuwigd.De afdrukken van Jackson worden gemaakt door zijn drie kinderen Prince, Paris en Blanket. Ze gebruiken daarvoor de bekende glitterhandschoen en schoenen van hun vader, laten de beheerders van Jacksons nalatenschap weten aan het Amerikaanse muziekblad Billboard.

Prince, Paris en Blanket gaan op 26 januari aan de slag met de handschoen en het cement. Jacksons tegel komt te midden van afdrukken van sterren als Fred Astaire, Marilyn Monroe en zijn goede vriendin Elizabeth Taylor.

Bron: nieuws.nl / Novum 

Leden

Bronvermelding

Foto's o.a. gemaakt door Sylvan Stoet en Roel Azaro