Naar boven

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
2012 was het jaar dat de Soulshow 40 jaar bestond. We vierden dit samen met de fans en Ferry Maat in The Spot in Bussum.
40 jaar Soulshow - feest: Ferry krijgt cadeau's van Kees van der Meer (rechts) en Gert-Jan van der Lee (midden) van de Fan-website 'Soulshow Digitaal' namens de fans.
Ferry Maat bij Radio Noordzee Internationaal.
Ferry Maat bij Hilversum 3.
Ferry Maat bij Radio 10 (links) en Radio Veronica (rechts)

De Soulshow

djDe Soulshow. Ferry Maat begon dit legendarische radio programma in 1972 op de zeezender Radio Noordzee Internationaal. Het muziekprogramma draaide soulmuziek die destijds alleen in de discotheken gedraaid werd. Door dit programma werd de voornamenlijk Amerikaanse soul-, disco- en funkmuziek ook een begrip in Nederland. Presentator Ferry Maat inspireerde vele disc-jockey's die nu wereldberoemd zijn.

Fansite van de Soulshow

Soulshow Radio: www.soulshow.nl

Get Adobe Flash player

Soulshow Digitaal

We hebben 218 gasten en geen leden online

Aretha Franklin is al volop in de weer met de voorbereidingen op haar bruiloft. De 69-jarige soulzangeres maakte maandag bekend te zijn verloofd.

Franklin bekijkt momenteel mogelijke trouwlocaties. Haar eerste voorkeur ging uit naar Miami Beach, maar inmiddels denkt ze aan de Hamptons, waar ze gebruik kan maken van een huis en privéstrand van vrienden.


"Ik wil dat Smokey Robinson komt zingen, mijn beste en oudste vriend", zegt Franklin. Ook Stevie Wonder staat op het verlanglijstje van de zangeres. Voor het ontwerp van haar trouwjurk staan gesprekken met topontwerpers Donna Karan en Vera Wang op de agenda.

Franklin is verloofd met William Wilkerson. De Queen of Soul was twee keer eerder getrouwd.

Bron: nieuws.nl / Novum 

Leden

Bronvermelding

Foto's o.a. gemaakt door Sylvan Stoet en Roel Azaro