Naar boven

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
2012 was het jaar dat de Soulshow 40 jaar bestond. We vierden dit samen met de fans en Ferry Maat in The Spot in Bussum.
40 jaar Soulshow - feest: Ferry krijgt cadeau's van Kees van der Meer (rechts) en Gert-Jan van der Lee (midden) van de Fan-website 'Soulshow Digitaal' namens de fans.
Ferry Maat bij Radio Noordzee Internationaal.
Ferry Maat bij Hilversum 3.
Ferry Maat bij Radio 10 (links) en Radio Veronica (rechts)

De Soulshow

djDe Soulshow. Ferry Maat begon dit legendarische radio programma in 1972 op de zeezender Radio Noordzee Internationaal. Het muziekprogramma draaide soulmuziek die destijds alleen in de discotheken gedraaid werd. Door dit programma werd de voornamenlijk Amerikaanse soul-, disco- en funkmuziek ook een begrip in Nederland. Presentator Ferry Maat inspireerde vele disc-jockey's die nu wereldberoemd zijn.

Fansite van de Soulshow

Soulshow Radio: www.soulshow.nl

Get Adobe Flash player

Soulshow Digitaal

We hebben 43 gasten en geen leden online

Bobby BrownBobby Brown brengt op 5 juni zijn eerste soloalbum in 14 jaar uit.

Dat meldt Billboard dinsdag.

De nieuwe plaat van de 43-jarige R&B-zanger is getiteld Masterpiece en de eerste single Don't Let Me Die wordt komende lente gereleasd. 


De ex-man van Whitney Houston over zijn soloproject: "Ik wilde simpelweg een een album maken dat luisteraars op een muzikale reis neemt. Een stijl van muziek die het mensen mogelijk maakt om met hun innerste gevoelens in aanraking te komen. Ik hoop met dit album het gat tussen de goede oude R&B en de hedendaagse R&B te dichten."

Onlangs werd ook bekend dat er een datum is voor het aanstaande huwelijk tussen Brown en Alicia Etheridge. Het stel is al twee jaar verloofd en verwelkomde in 2009 hun zoontje Cassius. Volgens TMZ stappen de twee op 15 juni in Hawaï in het huwelijksbootje. 

Bron: NU en Billboard 

Leden

Bronvermelding

Foto's o.a. gemaakt door Sylvan Stoet en Roel Azaro