Naar boven

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
2012 was het jaar dat de Soulshow 40 jaar bestond. We vierden dit samen met de fans en Ferry Maat in The Spot in Bussum.
40 jaar Soulshow - feest: Ferry krijgt cadeau's van Kees van der Meer (rechts) en Gert-Jan van der Lee (midden) van de Fan-website 'Soulshow Digitaal' namens de fans.
Ferry Maat bij Radio Noordzee Internationaal.
Ferry Maat bij Hilversum 3.
Ferry Maat bij Radio 10 (links) en Radio Veronica (rechts)

De Soulshow

djDe Soulshow. Ferry Maat begon dit legendarische radio programma in 1972 op de zeezender Radio Noordzee Internationaal. Het muziekprogramma draaide soulmuziek die destijds alleen in de discotheken gedraaid werd. Door dit programma werd de voornamenlijk Amerikaanse soul-, disco- en funkmuziek ook een begrip in Nederland. Presentator Ferry Maat inspireerde vele disc-jockey's die nu wereldberoemd zijn.

Fansite van de Soulshow

Soulshow Radio: www.soulshow.nl

Get Adobe Flash player

Soulshow Digitaal

We hebben 352 gasten en geen leden online

Chris JasperChris Jasper is al jaren een R & B-legende als lid van de Isley Brothers , waar hij één van de meest opmerkelijke toetsenisten en songwriters werd. Hij heeft ook gescoord met zijn solo carrière, zijn nr.1 hit "Superbad" en had een reeks populaire R & B en Gospel albums in de afgelopen twee decennia.
Het is alweer een tijdje geleden dat we hoorden van Chris, maar we zijn blij dat hij met een nieuw album komt in januari.  Zijn nieuwe single, "Keep Believin" is hier te beluisteren. Chris brengt hetzelfde funky geluid die zijn fans gewend zijn en combineert dit met een positieve boodschap.

Leden

Bronvermelding

Foto's o.a. gemaakt door Sylvan Stoet en Roel Azaro