Naar boven

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
2012 was het jaar dat de Soulshow 40 jaar bestond. We vierden dit samen met de fans en Ferry Maat in The Spot in Bussum.
40 jaar Soulshow - feest: Ferry krijgt cadeau's van Kees van der Meer (rechts) en Gert-Jan van der Lee (midden) van de Fan-website 'Soulshow Digitaal' namens de fans.
Ferry Maat bij Radio Noordzee Internationaal.
Ferry Maat bij Hilversum 3.
Ferry Maat bij Radio 10 (links) en Radio Veronica (rechts)

De Soulshow

djDe Soulshow. Ferry Maat begon dit legendarische radio programma in 1972 op de zeezender Radio Noordzee Internationaal. Het muziekprogramma draaide soulmuziek die destijds alleen in de discotheken gedraaid werd. Door dit programma werd de voornamenlijk Amerikaanse soul-, disco- en funkmuziek ook een begrip in Nederland. Presentator Ferry Maat inspireerde vele disc-jockey's die nu wereldberoemd zijn.

Fansite van de Soulshow

Soulshow Radio: www.soulshow.nl

Get Adobe Flash player

Soulshow Digitaal

We hebben 88 gasten en geen leden online

Marvin Gaye Lenny KravitzLenny Kravitz gaat toch niet de hoofdrol spelen in de te verschijnen biopic over Marvin Gaye. Relatief kort nadat de keuze voor de zanger wereldkundig werd gemaakt, is nu het bericht naar buiten gebracht dat de zanger vervangen wordt door Jesse L. Martin.


Net als over de toedracht bij de moord op Gaye in 1984 doen ook over de wijze waarop Kravitz ontslagen werd nu verschillende versies de ronde. Feit is dat een deel van de familie niet achter de film staat omdat deze zich vooral richt op de donkerste periode in Gaye's leven. Zoon Mavin Gaye III is bevriend met Lenny Kravitz en zou de rocker onder druk hebben gezet om van de rol af te zien.

De rol van Marvin Gaye zal worden overgenomen door Law & Order acteur Jesse L. Martin. De opnames zouden nog voor de zomer starten.

Bron: soulradio 

Leden

Bronvermelding

Foto's o.a. gemaakt door Sylvan Stoet en Roel Azaro