Naar boven

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
2012 was het jaar dat de Soulshow 40 jaar bestond. We vierden dit samen met de fans en Ferry Maat in The Spot in Bussum.
40 jaar Soulshow - feest: Ferry krijgt cadeau's van Kees van der Meer (rechts) en Gert-Jan van der Lee (midden) van de Fan-website 'Soulshow Digitaal' namens de fans.
Ferry Maat bij Radio Noordzee Internationaal.
Ferry Maat bij Hilversum 3.
Ferry Maat bij Radio 10 (links) en Radio Veronica (rechts)

De Soulshow

djDe Soulshow. Ferry Maat begon dit legendarische radio programma in 1972 op de zeezender Radio Noordzee Internationaal. Het muziekprogramma draaide soulmuziek die destijds alleen in de discotheken gedraaid werd. Door dit programma werd de voornamenlijk Amerikaanse soul-, disco- en funkmuziek ook een begrip in Nederland. Presentator Ferry Maat inspireerde vele disc-jockey's die nu wereldberoemd zijn.

Fansite van de Soulshow

Soulshow Radio: www.soulshow.nl

Get Adobe Flash player

Soulshow Digitaal

We hebben 21 gasten en geen leden online

George Duke en Teena MarieEURWeb meldt vandaag dat wijlen Teena Marie te horen zal zijn in "Ball and Chain", een bonus track op het binnenkort te verschijnen project van George Duke: Dream Weaver. Het zal de tweede 'postume' uitgave zijn van Teena, naar aanleiding van het beautiful album dat eerder dit jaar werd uitgebracht. Ironisch genoeg zal dit de eerste release van Duke zijn sinds de dood van zijn vrouw, Corine.


George Duke: "Voordat Teena Marie was overleden, was ik bezig met een jazz-plaat, samen met haar. Het was geen onderdeel van haar contract, we zouden een jazzplaat samen doen in haar eigen stijl. Ze schreef alle muziek. We konden een ??nummer opnemen vlak voor haar dood. Ze wilde het opnieuw doen, Teena is het soort dame dat er voor ging. Als ze zong deed ze geen half werk. Ze ging ervoor. Ze klonk geweldig."

Bron: EURWeb 

Leden

Bronvermelding

Foto's o.a. gemaakt door Sylvan Stoet en Roel Azaro