Naar boven

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
Soulshow bestaat 50 jaar! Lees het artikel in het Algemeen Dagblad van vrijdag 3 november 2023.
Cadeau van Jingleweb: 50 jingles (Image copyright Ad Mulders, CSN Media)
Ferry Maat bij Radio Noordzee Internationaal.
Ferry Maat bij Hilversum 3.
Ferry Maat bij Radio 10 (links) en Radio Veronica (rechts)

De Soulshow

djDe Soulshow. Ferry Maat begon dit legendarische radio programma in 1972 op de zeezender Radio Noordzee Internationaal. Het muziekprogramma draaide soulmuziek die destijds alleen in de discotheken gedraaid werd. Door dit programma werd de voornamenlijk Amerikaanse soul-, disco- en funkmuziek ook een begrip in Nederland. Presentator Ferry Maat inspireerde vele disc-jockey's die nu wereldberoemd zijn.

Fansite van de Soulshow

Soulshow Radio: www.soulshow.nl

Get Adobe Flash player

Soulshow Digitaal

We hebben 305 gasten en geen leden online

Lionel Ritchie drinks beerZanger Lionel Richie verschijnt deze maand op een wel heel opvallende manier in een nieuwe TV-commercial. In de spot voor het Australische Tap King zien en horen we de Commodores-frontman die, zittend achter een vleugel en zijn grote hit "Hello" zingend, een biertje tapt!


De spot voor een thuistap toont eerst een aantal mannen op zoek naar iets verfrissends in hun koelkast. De laatste ziet Richie, gezeten aan een witte vleugel, die hem toezingt, een biertje tapt en hem het glas aanreikt tijdens de zin "I love you".

Muziek, beroemdheden en een 'knipoog' doen het vaak goed in commercials. Een combinatie doet het zo mogelijk nog beter. De verwachting is dan ook dat de commercial het gewenste effect zal hebben voor de adverteerder én een hit zal worden op Youtube!

De combinatie bier-Lionel Richie is overigens niet nieuw. De zanger verscheen jaren geleden al in een "Beer You, Beer Me" lied (naar "Say You, Say Me") bij The Simpsons.

Bron: Soulradio 

Leden

Bronvermelding

Foto's o.a. gemaakt door Sylvan Stoet en Roel Azaro