Naar boven

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
2012 was het jaar dat de Soulshow 40 jaar bestond. We vierden dit samen met de fans en Ferry Maat in The Spot in Bussum.
40 jaar Soulshow - feest: Ferry krijgt cadeau's van Kees van der Meer (rechts) en Gert-Jan van der Lee (midden) van de Fan-website 'Soulshow Digitaal' namens de fans.
Ferry Maat bij Radio Noordzee Internationaal.
Ferry Maat bij Hilversum 3.
Ferry Maat bij Radio 10 (links) en Radio Veronica (rechts)

De Soulshow

djDe Soulshow. Ferry Maat begon dit legendarische radio programma in 1972 op de zeezender Radio Noordzee Internationaal. Het muziekprogramma draaide soulmuziek die destijds alleen in de discotheken gedraaid werd. Door dit programma werd de voornamenlijk Amerikaanse soul-, disco- en funkmuziek ook een begrip in Nederland. Presentator Ferry Maat inspireerde vele disc-jockey's die nu wereldberoemd zijn.

Fansite van de Soulshow

Soulshow Radio: www.soulshow.nl

Get Adobe Flash player

Soulshow Digitaal

We hebben 48 gasten en geen leden online

Stevie WonderRolling Stone magazine heeft gemeld dat Stevie Wonder werkt aan drie nieuwe albums. Tijdens een concert in de Hollywood Bowl in Los Angeles, heeft Wonder aangegeven dat hij volgend jaar zou terugkeren naar de Bowl ter ondersteuning van het album 'When the world began', waarop hij werkt met producer David Foster (Celine Dion, Natalie Cole) en een orkest. Het album zou een nieuwe kijk bieden op klassiek Wonder materiaal en ook een aantal nieuwe nummers bevatten.

Daarnaast heeft Wonder ook aangegeven dat hij werkt aan een Gospel album als een eerbetoon aan zijn moeder, Lula. Tot slot heeft hij een project met als titel 'Ten Billion Hearts', dat meer R & B gericht lijkt te zijn. Wonder gaf geen indicatie van de release data van de albums, maar wel dat ze snel zullen verschijnen.

Leden

Bronvermelding

Foto's o.a. gemaakt door Sylvan Stoet en Roel Azaro