Naar boven

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
2012 was het jaar dat de Soulshow 40 jaar bestond. We vierden dit samen met de fans en Ferry Maat in The Spot in Bussum.
40 jaar Soulshow - feest: Ferry krijgt cadeau's van Kees van der Meer (rechts) en Gert-Jan van der Lee (midden) van de Fan-website 'Soulshow Digitaal' namens de fans.
Ferry Maat bij Radio Noordzee Internationaal.
Ferry Maat bij Hilversum 3.
Ferry Maat bij Radio 10 (links) en Radio Veronica (rechts)

De Soulshow

djDe Soulshow. Ferry Maat begon dit legendarische radio programma in 1972 op de zeezender Radio Noordzee Internationaal. Het muziekprogramma draaide soulmuziek die destijds alleen in de discotheken gedraaid werd. Door dit programma werd de voornamenlijk Amerikaanse soul-, disco- en funkmuziek ook een begrip in Nederland. Presentator Ferry Maat inspireerde vele disc-jockey's die nu wereldberoemd zijn.

Fansite van de Soulshow

Soulshow Radio: www.soulshow.nl

Get Adobe Flash player

Soulshow Digitaal

We hebben 131 gasten en geen leden online

Clifford AdamsWe blijven strooien met overlijdensberichtjes helaas.
De trombonespeler van de Amerikaanse funkband Kool and the Gang, Clifford Adams, is op 62-jarige leeftijd in New Jersey overleden. Dat melden Amerikaanse media.
Clifford Adams heeft meegespeeld op alle grote hits van Kool & The Gang, maar speelde ook samen met The Stylistics, Patti Labelle en in het orkest van Duke Ellington. Clifford Adams is bezweken aan de gevolgen van leverkanker. Hij was niet verzekerd voor medische kosten. Zijn familie heeft nog geprobeerd om geld bij elkaar te verzamelen voor een levertransplantatie, maar het heeft niet geholpen. Clifford Adams is 62 jaar geworden.

Leden

Bronvermelding

Foto's o.a. gemaakt door Sylvan Stoet en Roel Azaro