Naar boven

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
2012 was het jaar dat de Soulshow 40 jaar bestond. We vierden dit samen met de fans en Ferry Maat in The Spot in Bussum.
40 jaar Soulshow - feest: Ferry krijgt cadeau's van Kees van der Meer (rechts) en Gert-Jan van der Lee (midden) van de Fan-website 'Soulshow Digitaal' namens de fans.
Ferry Maat bij Radio Noordzee Internationaal.
Ferry Maat bij Hilversum 3.
Ferry Maat bij Radio 10 (links) en Radio Veronica (rechts)

De Soulshow

djDe Soulshow. Ferry Maat begon dit legendarische radio programma in 1972 op de zeezender Radio Noordzee Internationaal. Het muziekprogramma draaide soulmuziek die destijds alleen in de discotheken gedraaid werd. Door dit programma werd de voornamenlijk Amerikaanse soul-, disco- en funkmuziek ook een begrip in Nederland. Presentator Ferry Maat inspireerde vele disc-jockey's die nu wereldberoemd zijn.

Fansite van de Soulshow

Soulshow Radio: www.soulshow.nl

Get Adobe Flash player

Soulshow Digitaal

We hebben 379 gasten en geen leden online

Nile Rodgers

Nile Rodgers, voorman van discoband Chic, is een van de artiesten die optreden tijdens de tweede editie van Let's Dance in de Ziggo Dome. Ook dj Ben Liebrand en Robin S komen langs.

Dat meldt organisator RTL Entertainment.

De discoshow, bedacht door presentator Humberto Tan, beleefde vorig jaar zijn vuurdoop.

Toen dat een succes werd, besloot Tan een tweede maal de Ziggo Dome te vullen. "Ik ben supertrots op deze eerste namen van de line-up", laat hij weten.Let's Dance vindt plaats op 19 november. De kaartverkoop is al begonnen.

Bron: nu.nl 

Leden

Bronvermelding

Foto's o.a. gemaakt door Sylvan Stoet en Roel Azaro