Naar boven

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
2012 was het jaar dat de Soulshow 40 jaar bestond. We vierden dit samen met de fans en Ferry Maat in The Spot in Bussum.
40 jaar Soulshow - feest: Ferry krijgt cadeau's van Kees van der Meer (rechts) en Gert-Jan van der Lee (midden) van de Fan-website 'Soulshow Digitaal' namens de fans.
Ferry Maat bij Radio Noordzee Internationaal.
Ferry Maat bij Hilversum 3.
Ferry Maat bij Radio 10 (links) en Radio Veronica (rechts)

De Soulshow

djDe Soulshow. Ferry Maat begon dit legendarische radio programma in 1972 op de zeezender Radio Noordzee Internationaal. Het muziekprogramma draaide soulmuziek die destijds alleen in de discotheken gedraaid werd. Door dit programma werd de voornamenlijk Amerikaanse soul-, disco- en funkmuziek ook een begrip in Nederland. Presentator Ferry Maat inspireerde vele disc-jockey's die nu wereldberoemd zijn.

Fansite van de Soulshow

Soulshow Radio: www.soulshow.nl

Get Adobe Flash player

Soulshow Digitaal

We hebben 198 gasten en geen leden online

Cuba Gooding SrDe Amerikaanse soulzanger Cuba Gooding Sr. is donderdag op 72-jarige overleden. Zijn lichaam werd gevonden in zijn auto in Californië, meldt entertainmentsite TMZ.
 

Gooding Sr. is de vader van Oscar-winnaar Cuba Gooding Jr.. Volgens TMZ? hebben hulpdiensten nog geprobeerd om de zanger te reanimeren, maar mochten die pogingen niet meer baten.

Bronnen bij de politie melden dat de zanger mogelijk door een overdosis om het leven is gekomen. In de auto werden lege capsules gevonden waarin drugs zaten.

Gooding Sr. maakte onderdeel uit van de soulgroep The Main Ingredient, die in 1972 een hit scoorde met Everybody Play's the Fool.
De zanger laat naast Gooding Jr. nog drie kinderen en een vrouw achter.


Bron: NU.NL 

Leden

Bronvermelding

Foto's o.a. gemaakt door Sylvan Stoet en Roel Azaro