Naar boven

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
2012 was het jaar dat de Soulshow 40 jaar bestond. We vierden dit samen met de fans en Ferry Maat in The Spot in Bussum.
40 jaar Soulshow - feest: Ferry krijgt cadeau's van Kees van der Meer (rechts) en Gert-Jan van der Lee (midden) van de Fan-website 'Soulshow Digitaal' namens de fans.
Ferry Maat bij Radio Noordzee Internationaal.
Ferry Maat bij Hilversum 3.
Ferry Maat bij Radio 10 (links) en Radio Veronica (rechts)

De Soulshow

djDe Soulshow. Ferry Maat begon dit legendarische radio programma in 1972 op de zeezender Radio Noordzee Internationaal. Het muziekprogramma draaide soulmuziek die destijds alleen in de discotheken gedraaid werd. Door dit programma werd de voornamenlijk Amerikaanse soul-, disco- en funkmuziek ook een begrip in Nederland. Presentator Ferry Maat inspireerde vele disc-jockey's die nu wereldberoemd zijn.

Fansite van de Soulshow

Soulshow Radio: www.soulshow.nl

Get Adobe Flash player

Soulshow Digitaal

We hebben 568 gasten en geen leden online

Janet JacksonJanet Jackson gaat haar tour hervatten! Dit kondigde de zangeres aan in een speciale video voor haar fans. Het nieuws komt niet bepaald als een verrassing; Jackson kondigde vorig jaar al aan haar tour in 2017 weer op te pakken.

Onlangs verscheen een mysterieuze aftelklok op de officiële website van de zangeres. Veel fans speculeerden al over een hervatting van de afgebroken tour. In een speciale video op haar website en sociale media bevestigt Jackson deze geruchten.State Of The World Tour

In maart 2016 onderbrak de Amerikaanse zangeres haar Unbreakable Tour, waarmee ze op 2 mei vorig jaar naar de Ziggo Dome zou komen, vanwege haar zwangerschap. Destijds beloofde Jackson haar concerten in 2017 in te halen. Inmiddels is Janet bevallen en dus is het tijd om de draad weer op te pakken!

Aankomend najaar vervolgt de singer-songwriter haar tour, die dan de naam State Of The World Tour krijgt. Wanneer de zangeres haar afgezegde Ziggo Dome-show komt inhalen is nog niet bekend.

Persoonlijke situatie

In de video bespreekt de zus van Michael Jackson niet enkel de hervatting van haar tour. Ook haar persoonlijke situatie komt aan bod. Zo meldt de zangeres dat ze gescheiden is van haar man en updatet ze haar fans over haar vier maanden oude baby: “Ik dank God voor hem. Hij is zo gezond, zo mooi, zo lief en zo’n blije baby!”

Bron: Artiestennieuws / JanetJackson.com

Leden

Bronvermelding

Foto's o.a. gemaakt door Sylvan Stoet en Roel Azaro