Naar boven

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
2012 was het jaar dat de Soulshow 40 jaar bestond. We vierden dit samen met de fans en Ferry Maat in The Spot in Bussum.
40 jaar Soulshow - feest: Ferry krijgt cadeau's van Kees van der Meer (rechts) en Gert-Jan van der Lee (midden) van de Fan-website 'Soulshow Digitaal' namens de fans.
Ferry Maat bij Radio Noordzee Internationaal.
Ferry Maat bij Hilversum 3.
Ferry Maat bij Radio 10 (links) en Radio Veronica (rechts)

De Soulshow

djDe Soulshow. Ferry Maat begon dit legendarische radio programma in 1972 op de zeezender Radio Noordzee Internationaal. Het muziekprogramma draaide soulmuziek die destijds alleen in de discotheken gedraaid werd. Door dit programma werd de voornamenlijk Amerikaanse soul-, disco- en funkmuziek ook een begrip in Nederland. Presentator Ferry Maat inspireerde vele disc-jockey's die nu wereldberoemd zijn.

Fansite van de Soulshow

Soulshow Radio: www.soulshow.nl

Get Adobe Flash player

Soulshow Digitaal

We hebben 287 gasten en geen leden online

Billy OceanBilly Ocean komt voor drie concerten naar Nederland. De 67-jarige soulzanger treedt op in Groningen, Tilburg en Utrecht.

Ocean’s carrière bereikte in de jaren zeventig en tachtig een hoogtepunt, toen hij hitnoteringen met nummers als Love really hurts without you en When the going gets tough, the tough get going.

Ocean staat op 19 november in De Oosterpoort in Groningen, een dag later in TivoliVredenburg Utrecht en op 21 november in de Tilburgse 013.

De kaartverkoop voor de concerten van de Britse zanger gaat op 19 mei van start. 

Bron: NU.NL

Leden

Bronvermelding

Foto's o.a. gemaakt door Sylvan Stoet en Roel Azaro