Naar boven

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
2012 was het jaar dat de Soulshow 40 jaar bestond. We vierden dit samen met de fans en Ferry Maat in The Spot in Bussum.
40 jaar Soulshow - feest: Ferry krijgt cadeau's van Kees van der Meer (rechts) en Gert-Jan van der Lee (midden) van de Fan-website 'Soulshow Digitaal' namens de fans.
Ferry Maat bij Radio Noordzee Internationaal.
Ferry Maat bij Hilversum 3.
Ferry Maat bij Radio 10 (links) en Radio Veronica (rechts)

De Soulshow

djDe Soulshow. Ferry Maat begon dit legendarische radio programma in 1972 op de zeezender Radio Noordzee Internationaal. Het muziekprogramma draaide soulmuziek die destijds alleen in de discotheken gedraaid werd. Door dit programma werd de voornamenlijk Amerikaanse soul-, disco- en funkmuziek ook een begrip in Nederland. Presentator Ferry Maat inspireerde vele disc-jockey's die nu wereldberoemd zijn.

Fansite van de Soulshow

Soulshow Radio: www.soulshow.nl

Get Adobe Flash player

Soulshow Digitaal

We hebben 345 gasten en geen leden online

Stevie Wonder geeft op 14 september een concert in Ahoy. Dat heeft concertorganisator Mojo donderdag bekendgemaakt. De Amerikaanse zanger doet Nederland aan in het kader van zijn Europese tournee, die zes dagen eerder in Birmingham van start gaat.

 Stevie
Het is de eerste keer in tien jaar dat de blinde soulzanger door Europa toert. Wonder doet zeven landen aan en sluit op 28 september af in Parijs.

De 58-jarige artiest verkocht al meer dan zeventig miljoen albums sinds hij als 11-jarig jongetje een platencontract tekende bij Motown Records. Wonder scoorde hits als 'I just called to say I love you', 'Sir Duke', 'My cherie amor', 'Master blaster' en 'I wish'.

Wanneer de voorverkoop voor het Rotterdamse concert van Stevie Wonder begint, is nog onbekend.

 

Bron: Nu.nl  

 

Leden

Bronvermelding

Foto's o.a. gemaakt door Sylvan Stoet en Roel Azaro