Naar boven

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
2012 was het jaar dat de Soulshow 40 jaar bestond. We vierden dit samen met de fans en Ferry Maat in The Spot in Bussum.
40 jaar Soulshow - feest: Ferry krijgt cadeau's van Kees van der Meer (rechts) en Gert-Jan van der Lee (midden) van de Fan-website 'Soulshow Digitaal' namens de fans.
Ferry Maat bij Radio Noordzee Internationaal.
Ferry Maat bij Hilversum 3.
Ferry Maat bij Radio 10 (links) en Radio Veronica (rechts)

De Soulshow

djDe Soulshow. Ferry Maat begon dit legendarische radio programma in 1972 op de zeezender Radio Noordzee Internationaal. Het muziekprogramma draaide soulmuziek die destijds alleen in de discotheken gedraaid werd. Door dit programma werd de voornamenlijk Amerikaanse soul-, disco- en funkmuziek ook een begrip in Nederland. Presentator Ferry Maat inspireerde vele disc-jockey's die nu wereldberoemd zijn.

Fansite van de Soulshow

Soulshow Radio: www.soulshow.nl

Get Adobe Flash player

Soulshow Digitaal

We hebben 162 gasten en geen leden online

Eindelijk daar komt ie dan het eerste deel van de Zoolsjow .. De Zoolsjow een programma wat zijn weerga niet kent of kon ?. (toen het meest getapte programma van de nederlandse Radio ). Heel Nederland lag aan de voeten van deze geweldige radio uitzending , een begrip ; een instituut inmiddels en is het altijd gebleven . Herrinner je nog de live interviews of die geweldige mixen ,die fijne momenten op locatie ? ; de waanzinnige jingles en de warme stem van de presentator ,hilarische momenten , versprekingen van de Dj ,airchecks , tunes en die nieuwe import op die avond en vooral die zwarte muziek ? ...

Deel 1 zit vol met , "The Beginning" hoe is het allemaal begonnen ?

Deel 2 , vol met Happy Memories ,"The Continuing story "!

Deel 3 , en Het allerlaatste tot 2003 " The Final Right on " !

Bovendien bij elke cd een leuke bijlage met naslagwerk over die tijd van toen . Was het op Zondagmiddag ,Woensdagavond of Donderdagavond jouw favo radiomomentje ?

Laat deze cd dan niet in de winkel liggen en laat de happy memories op je afkomen als een warmbad ...

Nadere gegevens volgen !

z.s.m

Leden

Bronvermelding

Foto's o.a. gemaakt door Sylvan Stoet en Roel Azaro