Naar boven

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
2012 was het jaar dat de Soulshow 40 jaar bestond. We vierden dit samen met de fans en Ferry Maat in The Spot in Bussum.
40 jaar Soulshow - feest: Ferry krijgt cadeau's van Kees van der Meer (rechts) en Gert-Jan van der Lee (midden) van de Fan-website 'Soulshow Digitaal' namens de fans.
Ferry Maat bij Radio Noordzee Internationaal.
Ferry Maat bij Hilversum 3.
Ferry Maat bij Radio 10 (links) en Radio Veronica (rechts)

De Soulshow

djDe Soulshow. Ferry Maat begon dit legendarische radio programma in 1972 op de zeezender Radio Noordzee Internationaal. Het muziekprogramma draaide soulmuziek die destijds alleen in de discotheken gedraaid werd. Door dit programma werd de voornamenlijk Amerikaanse soul-, disco- en funkmuziek ook een begrip in Nederland. Presentator Ferry Maat inspireerde vele disc-jockey's die nu wereldberoemd zijn.

Fansite van de Soulshow

Soulshow Radio: www.soulshow.nl

Get Adobe Flash player

Soulshow Digitaal

We hebben 540 gasten en geen leden online


Stevie WonderStevie Wonder gaat voor het eerst in meer dan twaalf jaar weer op tournee door de Verenigde Staten. De tour gaat langs acht steden, te beginnen met San Diego op 23 augustus. Dat melden verschillende media. Op 20 september is dan het laatste concert in Boston. De Motown-zanger sluit niet uit dat meer data aan de tournee worden toegevoegd.

De 57-jarige Wonder kondigde de Wonder Summer's Night Tour aan tijdens een in alle haast georganiseerde persconferentie in een park in een zakendistrict van Los Angeles. Tot groot genoegen van enkele lunchende zakenmannen speelde hij na de aankondiging enkele nummers, waaronder 'Higher ground' en 'My cherie amour'.

In 2005 bracht de zanger voor het eerst in tien jaar een album uit, 'A time to love'. Wonder, die vanaf zijn geboorte blind is, is vooral bekend van hits als 'I just to called to say I love you' en 'Isn't she lovely'.

 

bron: radio.nl  

Leden

Bronvermelding

Foto's o.a. gemaakt door Sylvan Stoet en Roel Azaro