Naar boven

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
2012 was het jaar dat de Soulshow 40 jaar bestond. We vierden dit samen met de fans en Ferry Maat in The Spot in Bussum.
40 jaar Soulshow - feest: Ferry krijgt cadeau's van Kees van der Meer (rechts) en Gert-Jan van der Lee (midden) van de Fan-website 'Soulshow Digitaal' namens de fans.
Ferry Maat bij Radio Noordzee Internationaal.
Ferry Maat bij Hilversum 3.
Ferry Maat bij Radio 10 (links) en Radio Veronica (rechts)

De Soulshow

djDe Soulshow. Ferry Maat begon dit legendarische radio programma in 1972 op de zeezender Radio Noordzee Internationaal. Het muziekprogramma draaide soulmuziek die destijds alleen in de discotheken gedraaid werd. Door dit programma werd de voornamenlijk Amerikaanse soul-, disco- en funkmuziek ook een begrip in Nederland. Presentator Ferry Maat inspireerde vele disc-jockey's die nu wereldberoemd zijn.

Fansite van de Soulshow

Soulshow Radio: www.soulshow.nl

Get Adobe Flash player

Soulshow Digitaal

We hebben 574 gasten en geen leden online

Het is de week van Rose Royce. Niet alleen heeft de Tros opnames gemaakt in Rotterdam, ook zijn 2 leden van de band vanavond voor een interview in de studio , en... jawel, het interview is bewaard gebleven en zodoende hier te beluisteren!

Naast dit en een drietal nummers van de band ook 3 nieuwe binnenkomers in de Disco Dance Top 20; Goldie Alexander, Diana Ross en Boys Town Gang.
Tevens nieuw werk van Mike & Brenda Sutton, Charles Ireland, Odyssey, Maze en de hits van het moment, 'Let It Whip' en 'Feelin' Lucky Lately'.. jaja, het waren toptijden in 1982..

Mike & Brenda Sutton

Net als (wederom) de kwaliteit van de opnames, met dank aan Etienne Jong voor het zorgvuldig opnemen en bewaren van de tapes en Foefur voor de nabewerking (remaster- editing)

  • Klik hier om deze uitzending te downloaden. 

Leden

Bronvermelding

Foto's o.a. gemaakt door Sylvan Stoet en Roel Azaro