Naar boven

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
2012 was het jaar dat de Soulshow 40 jaar bestond. We vierden dit samen met de fans en Ferry Maat in The Spot in Bussum.
40 jaar Soulshow - feest: Ferry krijgt cadeau's van Kees van der Meer (rechts) en Gert-Jan van der Lee (midden) van de Fan-website 'Soulshow Digitaal' namens de fans.
Ferry Maat bij Radio Noordzee Internationaal.
Ferry Maat bij Hilversum 3.
Ferry Maat bij Radio 10 (links) en Radio Veronica (rechts)

De Soulshow

djDe Soulshow. Ferry Maat begon dit legendarische radio programma in 1972 op de zeezender Radio Noordzee Internationaal. Het muziekprogramma draaide soulmuziek die destijds alleen in de discotheken gedraaid werd. Door dit programma werd de voornamenlijk Amerikaanse soul-, disco- en funkmuziek ook een begrip in Nederland. Presentator Ferry Maat inspireerde vele disc-jockey's die nu wereldberoemd zijn.

Fansite van de Soulshow

Soulshow Radio: www.soulshow.nl

Get Adobe Flash player

Soulshow Digitaal

We hebben 96 gasten en geen leden online

Deze week een volle studio. Zowel de Boys Town Gang als Sharon Browne zijn in mei in Nederland en komen even langs voor een interview, helaas niet vastgelegd op deze tape.

Wel veel muziek van o.a. One Way, Diana Ross, Edwin Birdsong -een plaat niet geheel begrepen door Ferry- en de Disco Action binnenkomers Bobby Caldwell en Shalamar.....
Bobby Caldwell

 De alarmschijf is voor de Goombay Dance Band met 'Seven Tears' -een goed voorbeeld dat vroeger écht niet alles beter was- en de Top 40 topper ist noch immer fur Nicole ..

 

  • Klik hier om deze uitzending te downloaden.

Leden

Bronvermelding

Foto's o.a. gemaakt door Sylvan Stoet en Roel Azaro