Naar boven

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
2012 was het jaar dat de Soulshow 40 jaar bestond. We vierden dit samen met de fans en Ferry Maat in The Spot in Bussum.
40 jaar Soulshow - feest: Ferry krijgt cadeau's van Kees van der Meer (rechts) en Gert-Jan van der Lee (midden) van de Fan-website 'Soulshow Digitaal' namens de fans.
Ferry Maat bij Radio Noordzee Internationaal.
Ferry Maat bij Hilversum 3.
Ferry Maat bij Radio 10 (links) en Radio Veronica (rechts)

De Soulshow

djDe Soulshow. Ferry Maat begon dit legendarische radio programma in 1972 op de zeezender Radio Noordzee Internationaal. Het muziekprogramma draaide soulmuziek die destijds alleen in de discotheken gedraaid werd. Door dit programma werd de voornamenlijk Amerikaanse soul-, disco- en funkmuziek ook een begrip in Nederland. Presentator Ferry Maat inspireerde vele disc-jockey's die nu wereldberoemd zijn.

Fansite van de Soulshow

Soulshow Radio: www.soulshow.nl

Get Adobe Flash player

Soulshow Digitaal

We hebben 93 gasten en geen leden online

Net terug uit L.A. heeft Ferry z'n platenkoffer vol met US import deze week, met werk van The Temptations, Gap Band, Pleasure, Adkins en z'n favoriete plaat op dat moment van Bobby Caldwell.

Veel midtempo materiaal deze week in de show, mede door de binnenkomers in de Billboard lijsten.

Verder zijn de Time Bandits nieuw te vinden in de Disco Action Top 20 en weet Ferry te vertellen dat Cherie's 'Murphy's Law' geschreven is door Geraldine Hunt en dat haar dochter het nummer zingt!

  • Klik hier om deze uitzending te downloaden.
De Time Bandits

Leden

Bronvermelding

Foto's o.a. gemaakt door Sylvan Stoet en Roel Azaro