Naar boven

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
2012 was het jaar dat de Soulshow 40 jaar bestond. We vierden dit samen met de fans en Ferry Maat in The Spot in Bussum.
40 jaar Soulshow - feest: Ferry krijgt cadeau's van Kees van der Meer (rechts) en Gert-Jan van der Lee (midden) van de Fan-website 'Soulshow Digitaal' namens de fans.
Ferry Maat bij Radio Noordzee Internationaal.
Ferry Maat bij Hilversum 3.
Ferry Maat bij Radio 10 (links) en Radio Veronica (rechts)

De Soulshow

djDe Soulshow. Ferry Maat begon dit legendarische radio programma in 1972 op de zeezender Radio Noordzee Internationaal. Het muziekprogramma draaide soulmuziek die destijds alleen in de discotheken gedraaid werd. Door dit programma werd de voornamenlijk Amerikaanse soul-, disco- en funkmuziek ook een begrip in Nederland. Presentator Ferry Maat inspireerde vele disc-jockey's die nu wereldberoemd zijn.

Fansite van de Soulshow

Soulshow Radio: www.soulshow.nl

Get Adobe Flash player

Soulshow Digitaal

We hebben 24 gasten en geen leden online

De (legendarische) Disconet Medley '81 mix is uit en dus reden voor Ferry om 'm in z'n geheel te draaien in de show van 1 april 1982. War en Mike Anthony versterken de beste 20 van de Disco Action en extra aandacht voor nieuwe albums van Cameo en Deniece Williams.
Naast een tweede mix deze avond -de Party Train mix- muziek van ondermeer Next Movement, Barbara Roy en Mass Production...

De nederlandse top 40 werd deze week nog steeds aangevoerd door 'Maid Of Orleans' van OMD en de alarmschijf was voor Stevie Wonder & Paul McCartney met 'Ebony and Ivory'

  • Klik hier om deze uitzending te downloaden.    

Cameo

Leden

Bronvermelding

Foto's o.a. gemaakt door Sylvan Stoet en Roel Azaro