Naar boven

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
2012 was het jaar dat de Soulshow 40 jaar bestond. We vierden dit samen met de fans en Ferry Maat in The Spot in Bussum.
40 jaar Soulshow - feest: Ferry krijgt cadeau's van Kees van der Meer (rechts) en Gert-Jan van der Lee (midden) van de Fan-website 'Soulshow Digitaal' namens de fans.
Ferry Maat bij Radio Noordzee Internationaal.
Ferry Maat bij Hilversum 3.
Ferry Maat bij Radio 10 (links) en Radio Veronica (rechts)

De Soulshow

djDe Soulshow. Ferry Maat begon dit legendarische radio programma in 1972 op de zeezender Radio Noordzee Internationaal. Het muziekprogramma draaide soulmuziek die destijds alleen in de discotheken gedraaid werd. Door dit programma werd de voornamenlijk Amerikaanse soul-, disco- en funkmuziek ook een begrip in Nederland. Presentator Ferry Maat inspireerde vele disc-jockey's die nu wereldberoemd zijn.

Fansite van de Soulshow

Soulshow Radio: www.soulshow.nl

Get Adobe Flash player

Soulshow Digitaal

We hebben 138 gasten en geen leden online

Omdat EWF op 7 mei optreed in Ahoy Rotterdam alvast een voorproefje. Dit is het volledige concert dat EWF in 1979 in Rotterdam gegeven heeft en dat toen bij de Soulshow is uitgezonden. Het concert duurt ruim 2 uur(!) en dat is langer dan het uitgezonden concert. Cor heeft ervoor gezorgd dat dit exclusieve materiaal in onze handen is gekomen en nu hier op de site terug te vinden is.

EWF

Het concert is te downloaden in twee verschillende smaken, het complete concert in een bestand en het concert in twee losse bestanden. Deze laatste kunnen dan gebruikt worden om hier bijvoorbeeld twee losse audio CD's van te maken

Het hele concert van 2 uur in 1 bestand is hier te vinden

Het concert in twee losse bestanden van elk ongeveer een uur:

  • Het eerste uur is hier te vinden
  • Het tweede uur is hier op te halen

Veel plezier,

de Soulshow Digitaal Crew.

Officiele EWF site: http://www.earthwindandfire.com/

Leden

Bronvermelding

Foto's o.a. gemaakt door Sylvan Stoet en Roel Azaro