Naar boven

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
2012 was het jaar dat de Soulshow 40 jaar bestond. We vierden dit samen met de fans en Ferry Maat in The Spot in Bussum.
40 jaar Soulshow - feest: Ferry krijgt cadeau's van Kees van der Meer (rechts) en Gert-Jan van der Lee (midden) van de Fan-website 'Soulshow Digitaal' namens de fans.
Ferry Maat bij Radio Noordzee Internationaal.
Ferry Maat bij Hilversum 3.
Ferry Maat bij Radio 10 (links) en Radio Veronica (rechts)

De Soulshow

djDe Soulshow. Ferry Maat begon dit legendarische radio programma in 1972 op de zeezender Radio Noordzee Internationaal. Het muziekprogramma draaide soulmuziek die destijds alleen in de discotheken gedraaid werd. Door dit programma werd de voornamenlijk Amerikaanse soul-, disco- en funkmuziek ook een begrip in Nederland. Presentator Ferry Maat inspireerde vele disc-jockey's die nu wereldberoemd zijn.

Fansite van de Soulshow

Soulshow Radio: www.soulshow.nl

Get Adobe Flash player

Soulshow Digitaal

We hebben 140 gasten en geen leden online

Na het daverende succes van de eerste Classic Soulshow, de Soft Soulshow van 25 december 1986, gaan we hier een maandelijks item van maken.
We hebben besloten om elke derde donderdag van de maand een nieuwe Classic Soulshow online te zetten.Met alle materiaal dat er op dit moment beschikbaar is kunnen we wel een tijdje vooruit.
Het zal dus ongetwijfeld voorkomen dat er onverwacht een extra Classic op de site verschijnt. Wanneer dat dan is? Een kwestie van regelmatig een blik op de site werpen.

Uiteraard blijven we mensen oproepen om oud materiaal van de Soulshow, complete shows, concerten, interviews, Soft Soulshows en meer van dat moois aan ons te beschiking te stellen. Neem daarvoor contact op met ons via de contact pagina.

 

Ruud

Leden

Bronvermelding

Foto's o.a. gemaakt door Sylvan Stoet en Roel Azaro